Zondag 21 oktober

Achilles ’12 – Suryoye Mediterraneo
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Achilles ‘12 JO9-1 sluit pracht seizoen af!

Afgelopen zaterdag is gezellig met ouders en spelers het seizoen afgesloten. Het begon in de middag waarbij de jongens een gezellig potjes LaserQuest hebben gedaan. Iedereen was lekker fanatiek en er was veel plezier. Vooral het laatste potje wouden de jongens winnen. Ze speelden met hun eigen team tegen een meidenteam. En zoals vaker dit seizoen werd ook dit gewonnen!
Na het LaserQuesten werd er gezamenlijk gefietst richting tennisvereniging Tie-Break. Daar konden ouders, spelers en trainers zich opmaken voor een potje tennis, voetvolley of rustig een biertje nuttigen. Een potje tennis tussen de leiders en trainers stond ook nog op het programma. Helaas konden de trainers geen partij bieden en eindigde de wedstrijd in een deceptie. Roemloos zochten beiden trainers de bar maar op….
Het was een erg leuke middag waarbij een ook nog een top verzorgde barbecue werd ontstoken. Iedereen heeft veel plezier en lol gehad. De jongens hebben zeker genoten! Als slot werden alle gewonnen bekers onder de jongens verloot.
Het afgelopen seizoen heeft Achilles ’12 heel veel prijzen gepakt. Dit door een goede teamgeest en gezamenlijk er voor te werken. Daarom zal Achilles JO9-1 de lichting JO-10 overslaan en direct doorgaan naar JO-11. Het team blijft in zijn geheel bij elkaar en zal komend jaar gaan spelen onder de naam Achilles JO11-3!
Wij willen Achilles ’12, ouders, leiders, jongens en sponsoren bedanken voor hun enthousiasme, inzet en betrokkenheid dit seizoen. Dit heeft er aan bijgedragen dat de jongens zoveel prijzen hebben gepakt!
Na een korte vakantie zal de draad halverwege augustus weer opgepakt worden. Aangezien op 25 augustus Achilles ’12 nog deel gaat nemen aan het Top Tournament bij ATC ’65.

Aannemersbedrijf Steggink BVKey West Bedding BVHypotheekcompany HengeloVincent zonweringVan Loon beletteringPreviderBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelDroste BouwgroepTMS dienstenLegtenberg ElektrotechniekHuiskes Kokkeler AutoleaseFysio Centrum KammingaLoohuis HeftruckserviceNetwerk NederlandKlein Poelhuis InstallatietechniekBuro Fons NijlandEurosport BorneGI Business promotorsPopScoolWeserveNLG WerkvermogenDr. WeigertValadisVerscentrum NederlandSafety ServiceTolettoPlegt-VosPowerspexVST verspaningOZF | AchmeaArt2CoolEgberink dakbedekkingenBDOBCapital - Corporate ConsultancyCanisaSigmaxKnoef, specialist voor bouw en industriebunte kleur en interieurBroeders RecruitmentMK Technology GroupVisionflexSickman personenvervoerRiwal HengeloBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHobbelink Efficiency