Zaterdag 22 september

Achilles ’12 – ATC ’65
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.30 uur

JO9-1 wint indoortoernooi in de Lutte!

30 december de dag dat Achilles JO9-1 het mini-indoortoernooi in de Lutte had. Er zaten met Achilles samen vier teams in de poule wat neerkwam op slechts drie wedstrijden in totaal.

De eerste wedstrijd was erg spannend waarbij er over en weer kansen waren om de score te openen. Kansen voldoende, een verdediging als een huis, geen goals, het bleef helaas 0-0 tegen De Esch.

De tweede wedstrijd werd De Lutte weggespeeld door de roodhemden. De eindstand 7-1 in het voordeel van Achilles kon genoteerd worden!

De laatste pot was tegen hoofdklasser KVV Losser die nog kans had op de eerste plek bij winst. Achilles was hier niet van onder de indruk en bleef van af het begin signaal Losser onder druk zetten. Iedereen zat er strak op en Losser kwam er niet meer onder vandaan. Eindstand 6-1! Wat weer een erg knappe teamprestatie was! Zeker omdat de jongens gebruik maken van elkaars kwaliteiten en elkaar daarmee versterken!

Zo weet Achilles JO9-1 de 3de prijs op rij te pakken nadat eerder de Hengelose kampioenschappen werden gewonnen en de titel in de 1ste klasse werd binnen gesleept!
De Staf

Droste BouwgroepRiwal HengeloAannemersbedrijf Steggink BVEurosport BorneSafety ServiceBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVerscentrum NederlandNLG WerkvermogenOZF | AchmeaVincent zonweringSickman personenvervoerDr. WeigertPowerspexbunte kleur en interieurHuiskes Kokkeler AutoleaseKey West Bedding BVValadisKnoef, specialist voor bouw en industrieBCapital - Corporate ConsultancyWeserveLoohuis HeftruckserviceCanisaTMS dienstenBDOFysio Centrum KammingaGI Business promotorsHobbelink EfficiencyLegtenberg ElektrotechniekBloom PersoneelsdienstenSigmaxKlein Poelhuis InstallatietechniekPopScoolVST verspaningHypotheekcompany HengeloTolettoEgberink dakbedekkingenPlegt-VosPreviderVan Loon beletteringVisionflexBuro Fons NijlandNetwerk NederlandArt2CoolBroeders RecruitmentEetcafe De Blauwe EngelMK Technology Group