Zondag 21 januari

Achilles ’12 – Losser
(oefenwedstrijd)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 10.30 uur

JO9-1 wint indoortoernooi in de Lutte!

30 december de dag dat Achilles JO9-1 het mini-indoortoernooi in de Lutte had. Er zaten met Achilles samen vier teams in de poule wat neerkwam op slechts drie wedstrijden in totaal.

De eerste wedstrijd was erg spannend waarbij er over en weer kansen waren om de score te openen. Kansen voldoende, een verdediging als een huis, geen goals, het bleef helaas 0-0 tegen De Esch.

De tweede wedstrijd werd De Lutte weggespeeld door de roodhemden. De eindstand 7-1 in het voordeel van Achilles kon genoteerd worden!

De laatste pot was tegen hoofdklasser KVV Losser die nog kans had op de eerste plek bij winst. Achilles was hier niet van onder de indruk en bleef van af het begin signaal Losser onder druk zetten. Iedereen zat er strak op en Losser kwam er niet meer onder vandaan. Eindstand 6-1! Wat weer een erg knappe teamprestatie was! Zeker omdat de jongens gebruik maken van elkaars kwaliteiten en elkaar daarmee versterken!

Zo weet Achilles JO9-1 de 3de prijs op rij te pakken nadat eerder de Hengelose kampioenschappen werden gewonnen en de titel in de 1ste klasse werd binnen gesleept!
De Staf

WeserveOZF | AchmeaVisionflexMK Technology GroupDroste BouwgroepPowerspexVincent zonweringRiwal HengeloTolettoAannemersbedrijf Steggink BVPreviderPlegt-VosTMS dienstenJonkman CoatingKlein Poelhuis InstallatietechniekSickman personenvervoerBDOBLH TradingCanisaVan Loon beletteringBuro Fons NijlandSafety ServiceEgberink dakbedekkingenbunte kleur en interieurEetcafe De Blauwe EngelHobbelink EfficiencyVEPA HengeloBCapital - Corporate ConsultancyDe Oude MolenDr. WeigertArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLoohuis HeftruckserviceKey West Bedding BVEurosport BorneHuiskes Kokkeler AutoleaseHypotheekcompany HengeloFysio Centrum KammingaDirect Makelaars IJlandPopScoolBroeders RecruitmentBloom PersoneelsdienstenKnoef, specialist voor bouw en industrieNLG WerkvermogenRuud Winkelhuis ArchitectLegtenberg ElektrotechniekGI Business promotorsVST verspaningValadisSigmax