Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Afspraken Achilles en de buurt

Het bestuur van Achilles’12, de buurtbewoners, de wijkagent en de gemeente Hengelo hebben samen afspraken gemaakt hoe iedereen met elkaar omgaat. Daar zijn enkele afspraken uit voort gekomen waaraan bezoekers van sportpark ’t Wilbert zich moeten houden.

Van zondag tot en met donderdag is het buitenterras voor het clubgebouw om 22.00 uur dicht en is er geen muziek meer op het terras. Binnen staat het geluidsniveau van muziek vanaf dat tijdstip op gespreksniveau, vrijdag en zaterdag gelden dezelfde afspraken maar dan een uur langer, tot 23.00 uur Het bestuur van Achilles ’12 vraagt bezoekers op de parkeerplaats niet te claxonneren of onnodig lawaai te maken.

Het bestuur van Achilles’12 heeft verder met de buurt afgesproken dat de mensen worden geïnformeerd bij bijzondere activiteiten.

Eurosport BorneBCapital - Corporate ConsultancyMK Technology GroupArt2CoolCanisaSigmaxBuro Fons NijlandLegtenberg ElektrotechniekBloom PersoneelsdienstenVST verspaningNetwerk NederlandDroste BouwgroepTolettoLoohuis HeftruckserviceKlein Poelhuis InstallatietechniekSickman personenvervoerEetcafe De Blauwe EngelAannemersbedrijf Steggink BVBDOPreviderBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSafety ServiceNLG WerkvermogenHobbelink EfficiencyWeserveBroeders RecruitmentOZF | AchmeaVerscentrum NederlandHuiskes Kokkeler AutoleaseDr. WeigertKey West Bedding BVRiwal HengeloHypotheekcompany HengeloVisionflexPowerspexTMS dienstenPopScoolEgberink dakbedekkingenPlegt-Vosbunte kleur en interieurGI Business promotorsVincent zonweringFysio Centrum KammingaValadisVan Loon beletteringKnoef, specialist voor bouw en industrie