Zondag 27 januari

Barbaros – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Veldwijk Hengelo
Aanvang: 14.30 uur

Afspraken Achilles en de buurt

Het bestuur van Achilles’12, de buurtbewoners, de wijkagent en de gemeente Hengelo hebben samen afspraken gemaakt hoe iedereen met elkaar omgaat. Daar zijn enkele afspraken uit voort gekomen waaraan bezoekers van sportpark ’t Wilbert zich moeten houden.

Van zondag tot en met donderdag is het buitenterras voor het clubgebouw om 22.00 uur dicht en is er geen muziek meer op het terras. Binnen staat het geluidsniveau van muziek vanaf dat tijdstip op gespreksniveau, vrijdag en zaterdag gelden dezelfde afspraken maar dan een uur langer, tot 23.00 uur Het bestuur van Achilles ’12 vraagt bezoekers op de parkeerplaats niet te claxonneren of onnodig lawaai te maken.

Het bestuur van Achilles’12 heeft verder met de buurt afgesproken dat de mensen worden geïnformeerd bij bijzondere activiteiten.

Powerspexbunte kleur en interieurVisionflexWeserveKlein Poelhuis InstallatietechniekGI Business promotorsVan Loon beletteringSigmaxCanisaLegtenberg ElektrotechniekArt2CoolOZF | AchmeaNetwerk NederlandValadisPlegt-VosNLG WerkvermogenVST verspaningLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloEurosport BorneTMS dienstenMK Technology GroupBuro Fons NijlandVerscentrum NederlandSafety ServiceBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVincent zonweringBroeders RecruitmentAannemersbedrijf Steggink BVBCapital - Corporate ConsultancyTolettoPopScoolHuiskes Kokkeler AutoleaseDr. WeigertEgberink dakbedekkingenDroste BouwgroepFysio Centrum KammingaHobbelink EfficiencyEetcafe De Blauwe EngelKnoef, specialist voor bouw en industrieSickman personenvervoerRiwal HengeloKey West Bedding BVPreviderBloom Personeelsdiensten