Zondag 27 mei

Achilles ’12 – SDC ’12
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

BDO cup 2018

Op vrijdag 25 mei wordt voor de 10e keer de BDO Cup georganiseerd door BDO Accountants & Adviseurs in samenwerking met Achilles’12. Dit jubileumevenement zal met een feestelijk programma omlijst worden. Vorig jaar deden er niet minder dan 24 teams mee en de verwachting is dat die zich dit jaar ook weer zullen aanmelden. De bedrijven kunnen zich met de heren- en/of damesteams aanmelden via:
https://evenementenbdo.nl/bdocup2018/home.php
Het inschrijfgeld gaat naar 2 goede doelen: Stichting Evi en de Stichting Ekiko.
Stichting Evi heeft als doel om de ouders zorgeloos te laten zorgen als ze een ernstig ziek kind hebben dat opgenomen moet worden in een ziekenhuis waarvoor ze bijvoorbeeld veel moeten reizen en vaak moeten overnachten.

De Stichting Ekiko staat voor “elk kind een koffer”. De stichting vindt dat elk pleegkind dat niet thuis kan slapen, een eigen koffertje zou moeten hebben. Met eigen spullen. Een tandenborstel, een pyjama, een knuffelbeer, een liedje en een schone onderbroek of luiers.

De BDO Cup wordt afgesloten met een barbecue en een gezellig optreden van een zanger/DJ.

Frans Kattenpoel

Fysio Centrum KammingaWeserveBCT Architecten, ingenieurs en adviseursOZF | AchmeaCanisaEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVArt2CoolBloom PersoneelsdienstenVisionflexPopScoolSafety ServiceVerscentrum NederlandSigmaxbunte kleur en interieurKey West Bedding BVPlegt-VosVan Loon beletteringRiwal HengeloMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekValadisHuiskes Kokkeler AutoleaseHobbelink EfficiencyDroste BouwgroepEgberink dakbedekkingenTMS dienstenKnoef, specialist voor bouw en industrieNetwerk NederlandBDONLG WerkvermogenEetcafe De Blauwe EngelVincent zonweringTolettoBuro Fons NijlandPreviderLoohuis HeftruckserviceBroeders RecruitmentLegtenberg ElektrotechniekSickman personenvervoerGI Business promotorsDr. WeigertBCapital - Corporate ConsultancyHypotheekcompany HengeloVST verspaningPowerspex