BDO cup 2018 | Achilles'12

Zondag 19 augustus

De Tubanters – Achilles ’12 1
(toernooi)

Sportpark: ’t Diekman, Enschede
Aanvang: 11.35 uur (eerste wedstrijd)

BDO cup 2018

Op vrijdag 25 mei wordt voor de 10e keer de BDO Cup georganiseerd door BDO Accountants & Adviseurs in samenwerking met Achilles’12. Dit jubileumevenement zal met een feestelijk programma omlijst worden. Vorig jaar deden er niet minder dan 24 teams mee en de verwachting is dat die zich dit jaar ook weer zullen aanmelden. De bedrijven kunnen zich met de heren- en/of damesteams aanmelden via:
https://evenementenbdo.nl/bdocup2018/home.php
Het inschrijfgeld gaat naar 2 goede doelen: Stichting Evi en de Stichting Ekiko.
Stichting Evi heeft als doel om de ouders zorgeloos te laten zorgen als ze een ernstig ziek kind hebben dat opgenomen moet worden in een ziekenhuis waarvoor ze bijvoorbeeld veel moeten reizen en vaak moeten overnachten.

De Stichting Ekiko staat voor “elk kind een koffer”. De stichting vindt dat elk pleegkind dat niet thuis kan slapen, een eigen koffertje zou moeten hebben. Met eigen spullen. Een tandenborstel, een pyjama, een knuffelbeer, een liedje en een schone onderbroek of luiers.

De BDO Cup wordt afgesloten met een barbecue en een gezellig optreden van een zanger/DJ.

Frans Kattenpoel

bunte kleur en interieurBuro Fons NijlandEurosport BorneKey West Bedding BVDr. WeigertSafety ServiceVisionflexValadisVincent zonweringVerscentrum NederlandBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSigmaxLoohuis HeftruckservicePreviderBCapital - Corporate ConsultancyVan Loon beletteringEgberink dakbedekkingenKlein Poelhuis InstallatietechniekBDOBloom PersoneelsdienstenPopScoolWeserveHypotheekcompany HengeloVST verspaningNetwerk NederlandHobbelink EfficiencyHuiskes Kokkeler AutoleaseNLG WerkvermogenBroeders RecruitmentMK Technology GroupRiwal HengeloCanisaSickman personenvervoerLegtenberg ElektrotechniekOZF | AchmeaKnoef, specialist voor bouw en industrieTMS dienstenFysio Centrum KammingaEetcafe De Blauwe EngelGI Business promotorsPlegt-VosAannemersbedrijf Steggink BVArt2CoolDroste BouwgroepTolettoPowerspex