Zondag 22 april

Achilles ’12 – MVV ’29
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

Art2CoolTMS dienstenLegtenberg ElektrotechniekBloom PersoneelsdienstenValadisAannemersbedrijf Steggink BVBDOHuiskes Kokkeler AutoleaseBuro Fons Nijlandbunte kleur en interieurSickman personenvervoerEurosport BorneGI Business promotorsKey West Bedding BVLoohuis HeftruckserviceTolettoWeservePlegt-VosHobbelink EfficiencyBCapital - Corporate ConsultancyVerscentrum NederlandPowerspexCanisaEgberink dakbedekkingenDirect Makelaars IJlandDr. WeigertHypotheekcompany HengeloOZF | AchmeaVST verspaningVisionflexNetwerk NederlandPopScoolSafety ServiceVincent zonweringPreviderRiwal HengeloFysio Centrum KammingaKnoef, specialist voor bouw en industrieVan Loon beletteringNLG WerkvermogenEetcafe De Blauwe EngelMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekBroeders RecruitmentDroste BouwgroepBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSigmax