Zondag 16 december

SDC ’12 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Molendijk, Denekamp
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

CanisaBDOPlegt-VosSickman personenvervoerHobbelink EfficiencyValadisWeserveBroeders RecruitmentTMS dienstenVerscentrum NederlandGI Business promotorsPopScoolPowerspexMK Technology GroupDroste BouwgroepLoohuis HeftruckserviceKlein Poelhuis InstallatietechniekEurosport BorneOZF | AchmeaAannemersbedrijf Steggink BVTolettoVisionflexFysio Centrum KammingaNetwerk NederlandLegtenberg ElektrotechniekBuro Fons NijlandRiwal HengeloBloom Personeelsdienstenbunte kleur en interieurKey West Bedding BVNLG WerkvermogenArt2CoolVST verspaningSafety ServiceEetcafe De Blauwe EngelHuiskes Kokkeler AutoleaseBCapital - Corporate ConsultancyBCT Architecten, ingenieurs en adviseursDr. WeigertVincent zonweringHypotheekcompany HengeloEgberink dakbedekkingenVan Loon beletteringKnoef, specialist voor bouw en industriePreviderSigmax