Zondag 25 februari

SDC ’12 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Molendijk, Denekamp
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

GI Business promotorsVisionflexSafety ServiceVST verspaningEetcafe De Blauwe EngelOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloNLG WerkvermogenValadisTolettoDroste BouwgroepPopScoolFysio Centrum KammingaRuud Winkelhuis ArchitectBCapital - Corporate ConsultancyBuro Fons NijlandMK Technology GroupKey West Bedding BVSigmaxRiwal HengeloCanisaTMS dienstenKlein Poelhuis InstallatietechniekVan Loon beletteringbunte kleur en interieurHobbelink EfficiencyLegtenberg ElektrotechniekWeserveDr. WeigertDe Oude MolenBDOVEPA HengeloPreviderLoohuis HeftruckserviceDirect Makelaars IJlandEgberink dakbedekkingenArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursJonkman CoatingVincent zonweringHuiskes Kokkeler AutoleaseKnoef, specialist voor bouw en industriePlegt-VosAannemersbedrijf Steggink BVBroeders RecruitmentBLH TradingPowerspexEurosport BorneSickman personenvervoerBloom Personeelsdiensten