Zondag 14 mei

Helios – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Colmschate-Zuid, Deventer
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

Eurosport BornePowerspexBuro Fons NijlandSickman personenvervoerPlegt-VosValadisSigmaxDe Oude MolenBLH TradingTMS dienstenHuiskes Kokkeler AutoleaseVST verspaningFysio Centrum KammingaBCapital - Corporate ConsultancyWeserveSafety ServiceRuud Winkelhuis ArchitectMK Technology GroupTolettoPopScoolVan Loon beletteringEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloLoohuis HeftruckserviceAannemersbedrijf Steggink BVDirect Makelaars IJlandLesscher ITBloom PersoneelsdienstenOZF | AchmeaVincent zonweringVEPA HengeloKnoef, specialist voor bouw en industriePreviderDr. WeigertGI Business promotorsKey West Bedding BVHobbelink EfficiencyEgberink dakbedekkingenCanisaLegtenberg ElektrotechniekBroeders RecruitmentDroste Bouwgroepbunte kleur en interieurKlein Poelhuis InstallatietechniekJonkman CoatingVisionflexNLG WerkvermogenBDOArt2Cool