Achilles-BWO 3 april 2016 | Achilles'12

Zondag 19 augustus

De Tubanters – Achilles ’12 1
(toernooi)

Sportpark: ’t Diekman, Enschede
Aanvang: 11.35 uur (eerste wedstrijd)

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

Egberink dakbedekkingenEurosport BorneCanisaHuiskes Kokkeler AutoleaseArt2CoolPreviderPlegt-VosBCapital - Corporate ConsultancyBDOSigmaxHobbelink EfficiencyNetwerk NederlandVerscentrum NederlandPowerspexValadisLoohuis HeftruckserviceKnoef, specialist voor bouw en industrieBCT Architecten, ingenieurs en adviseursOZF | AchmeaPopScoolGI Business promotorsVan Loon beletteringAannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupHypotheekcompany Hengelobunte kleur en interieurBuro Fons NijlandTolettoKey West Bedding BVRiwal HengeloTMS dienstenVST verspaningLegtenberg ElektrotechniekVincent zonweringWeserveKlein Poelhuis InstallatietechniekSafety ServiceNLG WerkvermogenDr. WeigertEetcafe De Blauwe EngelBloom PersoneelsdienstenFysio Centrum KammingaVisionflexDroste BouwgroepBroeders RecruitmentSickman personenvervoer