Zondag 21 oktober

Achilles ’12 – Suryoye Mediterraneo
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

Netwerk NederlandKey West Bedding BVEurosport BorneFysio Centrum KammingaMK Technology Groupbunte kleur en interieurHobbelink EfficiencyLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenBroeders RecruitmentWeserveTolettoEetcafe De Blauwe EngelValadisVincent zonweringHypotheekcompany HengeloBCapital - Corporate ConsultancyDr. WeigertPlegt-VosVan Loon beletteringBloom PersoneelsdienstenArt2CoolKlein Poelhuis InstallatietechniekKnoef, specialist voor bouw en industrieBDOSickman personenvervoerPowerspexHuiskes Kokkeler AutoleaseBuro Fons NijlandAannemersbedrijf Steggink BVOZF | AchmeaNLG WerkvermogenLegtenberg ElektrotechniekRiwal HengeloVisionflexVST verspaningSigmaxBCT Architecten, ingenieurs en adviseursCanisaGI Business promotorsDroste BouwgroepVerscentrum NederlandTMS dienstenPopScoolSafety ServicePrevider