Zondag 24 september

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

 

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

GI Business promotorsDirect Makelaars IJlandVincent zonweringPlegt-VosRiwal HengeloEgberink dakbedekkingenAannemersbedrijf Steggink BVEetcafe De Blauwe EngelBCapital - Corporate Consultancybunte kleur en interieurBuro Fons NijlandLesscher ITVisionflexBDOHuiskes Kokkeler AutoleaseArt2CoolBloom PersoneelsdienstenSickman personenvervoerWeserveVan Loon beletteringNLG WerkvermogenTMS dienstenLegtenberg ElektrotechniekOZF | AchmeaMK Technology GroupSafety ServiceRuud Winkelhuis ArchitectDe Oude MolenValadisBroeders RecruitmentTolettoFysio Centrum KammingaVST verspaningEurosport BorneDroste BouwgroepPreviderSigmaxHobbelink EfficiencyBLH TradingHypotheekcompany HengeloPowerspexVEPA HengeloDr. WeigertJonkman CoatingKnoef, specialist voor bouw en industrieLoohuis HeftruckserviceBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis InstallatietechniekKey West Bedding BVPopScoolCanisa