Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
GAAT NIET DOOR

 

Achilles-BWO 3 april 2016

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.

Ruud Winkelhuis ArchitectHypotheekcompany HengeloDirect Makelaars IJlandVisionflexVEPA HengeloTolettoHuiskes Kokkeler AutoleaseVincent zonweringBCapital - Corporate ConsultancyJonkman CoatingBroeders RecruitmentPowerspexDr. WeigertKnoef, specialist voor bouw en industrieOZF | AchmeaFysio Centrum KammingaLegtenberg ElektrotechniekPreviderBDOVST verspaningNLG WerkvermogenRiwal HengeloKey West Bedding BVDe Oude MolenTMS dienstenSigmaxCanisaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis InstallatietechniekBuro Fons NijlandEgberink dakbedekkingenPopScoolDroste Bouwgroepbunte kleur en interieurPlegt-VosAannemersbedrijf Steggink BVBloom PersoneelsdienstenEetcafe De Blauwe EngelHobbelink EfficiencyEurosport BorneGI Business promotorsLoohuis HeftruckserviceArt2CoolValadisLesscher ITSickman personenvervoerMK Technology GroupWeserveBLH TradingSafety ServiceVan Loon belettering