Zondag 27 januari

Barbaros – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Veldwijk Hengelo
Aanvang: 14.30 uur

Achilles - BWO 6 november

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

De businesswedstrijd die vooraf ging aan de Hengelose derby Achilles’12-BWO is geëindigd in een gelijke stand 2-2. Achilles’12 kwam 2 keer op voorsprong door fraaie doelpunten van Kevin Westerhof(De Oude Molen) en Jan Wilmink(Powerspex).

BWO kwam steeds goed terug in de wedstrijd door de achterstand weg te werken. Ze hadden zelfs de laatste minuten nog kans op een overwinning, maar de toegekende penalty werd op de lat geschoten. Ook goed keeperswerk van Rick Tijhuis(IJzerhandel Knoef) zorgde ervoor dat de stand gelijk bleef. Wellicht gaf dit al een indicatie zoals het ook bij de derby zou gaan waar de eindstand ook gelijk was namelijk 1-1. Na de BC wedstrijd werd er nog nagenoten met een heerlijk buffet van sponsor Ferry Rollman van de Blauwe Engel en ook na de wedstrijd was er nog gelegenheid om in de sponsorruimte gezellig na te kaarten over de druk bezochte derby tussen de Rooien/het Wilbert en de Blauwen/de Noork. Door een fantastische organisatie binnen de club was het ook buiten bij de tent en binnen in het clubhuis nog lang gezellig en kon Achilles’12 terug kijken op een geslaagde dag, ondanks het feit dat het 1e elftal tevreden moest zijn met een gelijkspel.
Frans Kattenpoel
img_7102

VST verspaningSickman personenvervoerBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPopScoolLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenTolettoDr. WeigertWeserveBCapital - Corporate ConsultancyValadisPreviderBDOKlein Poelhuis InstallatietechniekMK Technology GroupTMS dienstenVerscentrum NederlandArt2CoolVincent zonweringHuiskes Kokkeler Autoleasebunte kleur en interieurVan Loon beletteringFysio Centrum KammingaAannemersbedrijf Steggink BVEurosport BorneKnoef, specialist voor bouw en industriePowerspexEetcafe De Blauwe EngelHobbelink EfficiencyPlegt-VosEgberink dakbedekkingenGI Business promotorsKey West Bedding BVOZF | AchmeaRiwal HengeloBroeders RecruitmentSigmaxNLG WerkvermogenBuro Fons NijlandNetwerk NederlandSafety ServiceCanisaVisionflexDroste BouwgroepLegtenberg Elektrotechniek