Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Achilles - MVV 2 oktober

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

De Businessclub van Achilles’12 heeft zondag 2 oktober de 2e activiteit van het seizoen 2016-2017 gehouden. De businessclubleden waren samen met de ouders van de 1e elftalspelers uitgenodigd in de sponsorruimte voor een lunch voor de wedstrijd Achilles’12-MVV. Om 12.45 heette de voorzitter van de businessclub Ronald Westerhof iedereen van harte welkom. Voor de overigens heerlijke lunch gaf onze trainer van het 1e elftal, Jeffrey de Visscher, een presentatie waarin hij zijn plannen en werkwijze toelichtte voor het komende seizoen. Nadat Achilles 1 met 4-1 had  gewonnen van MVV was het natuurlijk na de wedstrijd nog erg gezellig in de sponsorruimte met de ouders, sponsors en spelers en begeleiders van het 1e elftal. Deze gezamenlijke bijeenkomst werd door iedereen als bijzonder leuk ervaren en is goed voor de binding binnen de club. Het is dan ook voor herhaling vatbaar.
Frans Kattenpoel

VisionflexCanisaValadisSafety ServiceKnoef, specialist voor bouw en industrieArt2Coolbunte kleur en interieurEurosport BorneBuro Fons NijlandEgberink dakbedekkingenPowerspexPlegt-VosKey West Bedding BVPreviderDroste BouwgroepRiwal HengeloDr. WeigertLegtenberg ElektrotechniekVan Loon beletteringWeserveBroeders RecruitmentGI Business promotorsVincent zonweringBDOHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenSickman personenvervoerLoohuis HeftruckserviceHobbelink EfficiencyBCapital - Corporate ConsultancyVerscentrum NederlandFysio Centrum KammingaTolettoVST verspaningEetcafe De Blauwe EngelPopScoolAannemersbedrijf Steggink BVKlein Poelhuis InstallatietechniekSigmaxNLG WerkvermogenOZF | AchmeaHuiskes Kokkeler AutoleaseBCT Architecten, ingenieurs en adviseursMK Technology GroupTMS dienstenNetwerk Nederland