Zondag 14 mei

Helios – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Colmschate-Zuid, Deventer
Aanvang: 14.00 uur

Bezoek Warsteiner

Vrijdag 7 april j.l. heeft de Businessclub van Achilles’12 een geslaagd bezoek gebracht aan de Bierbrouwerij van Wartsteiner in Duitsland. De contacten met de bierbrouwerij zijn tot stand gebracht door Ronald Westerhof wiens horecagroothandel De Oude Molen zaken doet met deze bierbrouwerij. Met zo’n 25 personen zijn we om 9.45 uur met de bus vertrokken, waarna we rond 12.00 uur op de plek van bestemming waren. Het bedrijfsterrein, dat op een klein dorp lijkt,  is zo groot dat we even moesten zoeken naar de hoofdingang.
Daar werden we, na een foto voor het hoofdgebouw, ontvangen door een promoteam die ons verder met een busje/treintje over het terrein vervoerde. We kregen tijdens de rondgang in een Nederlands gegeven presentatie uitleg over het bedrijf. Daaruit bleek dat Wartsteiner internationaal een grote speler in de markt is en dat was ook wel aan de voorraad  kratten, vaten en containers te zien, die opgeslagen lagen op het enorm grote bedrijfsterrein. Na de rondgang werden we natuurlijk verblijd met enkele biertjes die samen met nog een paar groepen mochten proeven. Omdat het al rond 15.00 uur was ging ook de soep met broodjes er goed in.
Na de terugtocht was er ontvangst bij Merlijn die zich ook aangemeld heeft als Businesslid en ons verblijdden met een heerlijke menu. Ondertussen werd er onderling de nodige zakelijke contacten uitgewisseld zodat dit ook hopelijk vervolg krijgt.
Tegen 21.00 uur ging iedereen tevreden naar huis en konden we met elkaar terugkijken op een leuke dag met dank aan Ronald Westerhof voor de organisatie.

Frans Kattenpoel

 

Droste BouwgroepBCapital - Corporate ConsultancyVan Loon beletteringVEPA HengeloHypotheekcompany HengeloBLH TradingWeserveBCT Architecten, ingenieurs en adviseursValadisHuiskes Kokkeler AutoleaseNLG WerkvermogenCanisaPopScoolPlegt-VosBDODe Oude MolenBloom PersoneelsdienstenKlein Poelhuis InstallatietechniekJonkman CoatingFysio Centrum KammingaSafety ServiceVincent zonweringTMS dienstenArt2CoolVST verspaningDirect Makelaars IJlandEgberink dakbedekkingenKey West Bedding BVAannemersbedrijf Steggink BVLoohuis HeftruckserviceOZF | AchmeaKnoef, specialist voor bouw en industrieRuud Winkelhuis ArchitectBroeders RecruitmentDr. WeigertLesscher ITEurosport BorneMK Technology GroupSickman personenvervoerPreviderPowerspexGI Business promotorsHobbelink EfficiencyRiwal HengeloBuro Fons NijlandVisionflexLegtenberg ElektrotechniekTolettoSigmaxbunte kleur en interieurEetcafe De Blauwe Engel