Zaterdag 26 augustus

Achilles ’12 – Heino
(oefen)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 13.00 uur

 

BWO - Achilles 12 maart

Zondag 12 maart heeft de Businessclub van Achilles’12 de sinds vorig jaar traditionele wedstrijd gespeeld tegen de BC van BWO op het terrein van de Noork.
Onder een lekker voorjaarszonnetje trad Achilles’12 aan met veel gastspelers omdat een aantal BC leden naar Ajax-FC Twente waren. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en Achilles’12 had in Willem van Duist een uitstekende keeper die heel lang zijn doel wist schoon te houden. Na al een paar keer een aantal prima reddingen verricht te hebben, moest hij uiteindelijk toch een doelpunt toestaan. Achilles’12 had ook zeker wel een paar kansen, maar had o.a met  de oud elftal spelers Benno Goosen en Gerard van Duursen niet het juiste geluk. Schoten tegen paal en keeper gaven niet het goede resultaat.
Eindstand derhalve 1-0 voor de BC van BWO die overigens 2 snelle jonge spelers tot hun beschikking hadden waarmee ze terecht een beroep konden doen op de overwinning. Na de wedstrijd werden we door de BC van BWO uitstekend ontvangen met een uitgebreidde lunch en natuurlijk diverse drankjes die gezamenlijk in een prettige sfeer genuttigd werden op het mooie terras van het clubhuis van BWO.
Ondertussen konden we de wedstrijd van onze eerste elftallen bekijken waar de eindstand 2-2 is geworden.
Frans Kattenpoel

Jonkman CoatingDroste BouwgroepVisionflexDe Oude MolenDr. WeigertArt2CoolHuiskes Kokkeler AutoleaseBuro Fons NijlandTMS dienstenEgberink dakbedekkingenTolettoBLH TradingBCapital - Corporate ConsultancyHobbelink EfficiencySigmaxBroeders RecruitmentGI Business promotorsValadisFysio Centrum KammingaRuud Winkelhuis ArchitectVST verspaningLegtenberg ElektrotechniekSafety Servicebunte kleur en interieurKnoef, specialist voor bouw en industriePopScoolHypotheekcompany HengeloEetcafe De Blauwe EngelMK Technology GroupOZF | AchmeaBloom PersoneelsdienstenDirect Makelaars IJlandCanisaRiwal HengeloVan Loon beletteringNLG WerkvermogenKlein Poelhuis InstallatietechniekPreviderWeserveLoohuis HeftruckservicePlegt-VosSickman personenvervoerKey West Bedding BVLesscher ITEurosport BorneVEPA HengeloBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPowerspexAannemersbedrijf Steggink BVBDOVincent zonwering