Zondag 14 mei

Helios – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Colmschate-Zuid, Deventer
Aanvang: 14.00 uur

BWO - Achilles 12 maart

Zondag 12 maart heeft de Businessclub van Achilles’12 de sinds vorig jaar traditionele wedstrijd gespeeld tegen de BC van BWO op het terrein van de Noork.
Onder een lekker voorjaarszonnetje trad Achilles’12 aan met veel gastspelers omdat een aantal BC leden naar Ajax-FC Twente waren. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en Achilles’12 had in Willem van Duist een uitstekende keeper die heel lang zijn doel wist schoon te houden. Na al een paar keer een aantal prima reddingen verricht te hebben, moest hij uiteindelijk toch een doelpunt toestaan. Achilles’12 had ook zeker wel een paar kansen, maar had o.a met  de oud elftal spelers Benno Goosen en Gerard van Duursen niet het juiste geluk. Schoten tegen paal en keeper gaven niet het goede resultaat.
Eindstand derhalve 1-0 voor de BC van BWO die overigens 2 snelle jonge spelers tot hun beschikking hadden waarmee ze terecht een beroep konden doen op de overwinning. Na de wedstrijd werden we door de BC van BWO uitstekend ontvangen met een uitgebreidde lunch en natuurlijk diverse drankjes die gezamenlijk in een prettige sfeer genuttigd werden op het mooie terras van het clubhuis van BWO.
Ondertussen konden we de wedstrijd van onze eerste elftallen bekijken waar de eindstand 2-2 is geworden.
Frans Kattenpoel

Huiskes Kokkeler AutoleaseSafety ServiceRuud Winkelhuis ArchitectLegtenberg ElektrotechniekDe Oude MolenBuro Fons NijlandCanisaPopScoolLoohuis HeftruckserviceBloom PersoneelsdienstenBCapital - Corporate ConsultancyDirect Makelaars IJlandTolettoFysio Centrum KammingaBroeders RecruitmentKnoef, specialist voor bouw en industrieSickman personenvervoerAannemersbedrijf Steggink BVValadisRiwal HengeloOZF | AchmeaEetcafe De Blauwe EngelWeservePreviderKlein Poelhuis InstallatietechniekKey West Bedding BVJonkman CoatingVan Loon beletteringDr. WeigertNLG WerkvermogenTMS dienstenBLH TradingVST verspaningSigmaxPowerspexMK Technology GroupPlegt-VosArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVisionflexLesscher ITGI Business promotorsBDOVincent zonweringHypotheekcompany HengeloHobbelink EfficiencyVEPA HengeloDroste BouwgroepEgberink dakbedekkingenEurosport Bornebunte kleur en interieur