Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
GAAT NIET DOOR

 

De Kunst van het Ondernemen

Eerste activiteit nieuwe seizoen Businessclub Achilles’12

Samen met de businessclubs van de Tos/FC Twente, Club van 83/FBK Atletiek, Bue Caps/IJshockey, Sportclub Enschede, Sioch/Hengelo, MKB Twente en Het Regionaal Ondernemers Contact Almelo heeft de businessclub van Achilles’12 op donderdag 8 september de eerste activiteit van de gezamenlijke businessclubs bijgewoond. Doelstelling is om een breder regionaal netwerk van bedrijven in Twente aan te bieden waarbij Het Wilminktheater zijn accommodatie beschikbaar stelt. Ondanks een interessant programma viel de belangstelling de eerste keer tegen wat tegen wat zeker ook door het mooie weer kwam. Na een fantastische en humoristisch optreden van de Twentse cabaretier Thijs Kemperink mocht het bedrijf Moneybird zijn activiteiten in beeld brengen.
thijs-kemperink
Medeoprichter Edwin Vlieg  wordt hierbij geïnterviewd door Marjon Booy en Jan Bruins. Moneybird bestaat uit 17 jonge medewerkers die vanuit de UT Twente slimme software hebben gebouwd voor de financiële administratie van ondernemers. Na deze presentatie werden de ondernemers verdeeld in meerdere groepen om met een aantal vragen/stellingen over het ondernemen met elkaar te delen. Dit was bij uitstek de mogelijkheid om de leden van de andere businessclubs te leren kennen en daarnaast ook te horen wat iedereen doet en hoe iedereen tegen het ondernemen aankijkt. Daar was trouwens ook na het optreden in de zaal van De Kleine Willem nog gelegenheid voor bij het hapje en drankje wat aangeboden werd. Alles bij elkaar was de opzet van de avond voor herhaling vatbaar en dat zal men in de evaluatie van de avond zeker gaan overwegen.
Frans Kattenpoel
moneybird

Jonkman CoatingBCapital - Corporate ConsultancyDe Oude MolenHypotheekcompany HengeloKey West Bedding BVBuro Fons NijlandEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVDroste BouwgroepNLG WerkvermogenLesscher ITTolettoWeservePopScoolPlegt-VosFysio Centrum KammingaBroeders RecruitmentRuud Winkelhuis ArchitectSickman personenvervoerPowerspexMK Technology GroupEgberink dakbedekkingenKnoef, specialist voor bouw en industrieTMS dienstenBloom PersoneelsdienstenLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelSigmaxHobbelink EfficiencyVisionflexSafety ServiceValadisLoohuis HeftruckserviceCanisaBLH TradingArt2Coolbunte kleur en interieurHuiskes Kokkeler AutoleaseVST verspaningKlein Poelhuis InstallatietechniekOZF | AchmeaVan Loon beletteringGI Business promotorsDirect Makelaars IJlandVEPA HengeloVincent zonweringRiwal HengeloBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursDr. WeigertPrevider