Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

Egberink dakbedekkingenValadisVerscentrum NederlandFysio Centrum KammingaHobbelink Efficiencybunte kleur en interieurDroste BouwgroepAannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupKey West Bedding BVHuiskes Kokkeler AutoleaseLoohuis HeftruckserviceSafety ServiceDr. WeigertOZF | AchmeaWeserveEetcafe De Blauwe EngelPowerspexVST verspaningPopScoolBCapital - Corporate ConsultancyVan Loon beletteringTolettoArt2CoolPlegt-VosBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSickman personenvervoerPreviderGI Business promotorsVisionflexLegtenberg ElektrotechniekBDOSigmaxEurosport BorneBroeders RecruitmentBuro Fons NijlandVincent zonweringNLG WerkvermogenTMS dienstenHypotheekcompany HengeloBloom PersoneelsdienstenNetwerk NederlandKnoef, specialist voor bouw en industrieKlein Poelhuis InstallatietechniekCanisaRiwal Hengelo