Zaterdag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 19.00 uur

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

WeserveBuro Fons NijlandMK Technology GroupBroeders RecruitmentNLG WerkvermogenOZF | AchmeaHobbelink EfficiencyTolettoSickman personenvervoerValadisGI Business promotorsDirect Makelaars IJlandHypotheekcompany HengeloDe Oude MolenBloom PersoneelsdienstenPlegt-VosVisionflexVST verspaningDr. WeigertPowerspexbunte kleur en interieurKnoef, specialist voor bouw en industrieBLH TradingPopScoolVEPA HengeloTMS dienstenEgberink dakbedekkingenArt2CoolAannemersbedrijf Steggink BVSigmaxVan Loon beletteringLegtenberg ElektrotechniekKey West Bedding BVBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBCapital - Corporate ConsultancyDroste BouwgroepSafety ServiceVincent zonweringEurosport BorneRiwal HengeloEetcafe De Blauwe EngelJonkman CoatingHuiskes Kokkeler AutoleaseFysio Centrum KammingaLoohuis HeftruckserviceRuud Winkelhuis ArchitectBDOPreviderCanisaKlein Poelhuis Installatietechniek