Zondag 14 mei

Helios – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Colmschate-Zuid, Deventer
Aanvang: 14.00 uur

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

TolettoOZF | AchmeaVincent zonweringDe Oude MolenDroste BouwgroepCanisaSafety ServiceBloom PersoneelsdienstenArt2CoolVST verspaningValadisWeserveEetcafe De Blauwe EngelLoohuis HeftruckserviceEurosport BorneBuro Fons NijlandHypotheekcompany HengeloJonkman CoatingPreviderBroeders RecruitmentDr. WeigertMK Technology GroupKnoef, specialist voor bouw en industriePowerspexbunte kleur en interieurRuud Winkelhuis ArchitectGI Business promotorsEgberink dakbedekkingenPopScoolSickman personenvervoerBLH TradingVEPA HengeloVan Loon beletteringBDOLesscher ITVisionflexAannemersbedrijf Steggink BVHuiskes Kokkeler AutoleaseKlein Poelhuis InstallatietechniekTMS dienstenPlegt-VosSigmaxNLG WerkvermogenFysio Centrum KammingaDirect Makelaars IJlandBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBCapital - Corporate ConsultancyKey West Bedding BVLegtenberg ElektrotechniekHobbelink EfficiencyRiwal Hengelo