Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
(oefen)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.45 uur

Kerstborrel 2016

OAuthException: Error validating application. Application has been deleted.

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

WeservePreviderRuud Winkelhuis ArchitectFysio Centrum KammingaAannemersbedrijf Steggink BVCanisaGI Business promotorsKnoef, specialist voor bouw en industrieOZF | AchmeaVEPA HengeloVincent zonweringDroste BouwgroepMK Technology GroupBLH TradingPowerspexKey West Bedding BVBroeders RecruitmentHobbelink EfficiencyVST verspaningBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLesscher ITPopScoolRiwal HengeloBloom PersoneelsdienstenVisionflexNLG WerkvermogenJonkman CoatingBuro Fons NijlandValadisArt2CoolDr. WeigertTolettoTMS dienstenLoohuis HeftruckserviceEurosport BorneBCapital - Corporate ConsultancyLegtenberg ElektrotechniekSafety ServiceBDODe Oude Molenbunte kleur en interieurEetcafe De Blauwe EngelDirect Makelaars IJlandSigmaxVan Loon beletteringHypotheekcompany HengeloPlegt-VosHuiskes Kokkeler AutoleaseSickman personenvervoerKlein Poelhuis InstallatietechniekEgberink dakbedekkingen