Zondag 29 oktober

Robur et Velocitas – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Kerschoten, Apeldoorn
Aanvang: 14.30 uur

 

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

Aannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupVST verspaningNLG WerkvermogenVan Loon beletteringRiwal Hengelobunte kleur en interieurBCapital - Corporate ConsultancyPreviderKey West Bedding BVPowerspexOZF | AchmeaArt2CoolLegtenberg ElektrotechniekGI Business promotorsSickman personenvervoerLesscher ITBuro Fons NijlandEurosport BorneVEPA HengeloDroste BouwgroepCanisaPlegt-VosHuiskes Kokkeler AutoleaseJonkman CoatingBLH TradingEetcafe De Blauwe EngelLoohuis HeftruckserviceKnoef, specialist voor bouw en industrieEgberink dakbedekkingenHypotheekcompany HengeloSigmaxDr. WeigertVisionflexHobbelink EfficiencyBloom PersoneelsdienstenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVincent zonweringWeserveValadisBroeders RecruitmentFysio Centrum KammingaBDODirect Makelaars IJlandKlein Poelhuis InstallatietechniekPopScoolTMS dienstenRuud Winkelhuis ArchitectDe Oude MolenSafety ServiceToletto