Zaterdag 22 september

Achilles ’12 – ATC ’65
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.30 uur

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

Riwal Hengelobunte kleur en interieurHobbelink EfficiencyBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPreviderEetcafe De Blauwe EngelLegtenberg ElektrotechniekBroeders RecruitmentKey West Bedding BVVST verspaningVerscentrum NederlandGI Business promotorsEurosport BorneBCapital - Corporate ConsultancySafety ServiceTolettoVisionflexValadisBDOSigmaxNetwerk NederlandPopScoolSickman personenvervoerBloom PersoneelsdienstenMK Technology GroupHuiskes Kokkeler AutoleaseBuro Fons NijlandWeserveHypotheekcompany HengeloNLG WerkvermogenArt2CoolLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenVincent zonweringPowerspexKnoef, specialist voor bouw en industrieOZF | AchmeaVan Loon beletteringFysio Centrum KammingaCanisaDroste BouwgroepTMS dienstenDr. WeigertPlegt-VosKlein Poelhuis InstallatietechniekAannemersbedrijf Steggink BV