Zondag 21 januari

Achilles ’12 – Losser
(oefenwedstrijd)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 10.30 uur

Kerstborrel 2016

Verslag Kerstborrel 19-12-16 De Blauwe Engel

Op maandag 19 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2016. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

Ruud Winkelhuis ArchitectBroeders RecruitmentTMS dienstenFysio Centrum KammingaDroste BouwgroepVST verspaningVan Loon beletteringGI Business promotorsNLG WerkvermogenArt2CoolKlein Poelhuis InstallatietechniekBDOEetcafe De Blauwe EngelBCapital - Corporate ConsultancyEurosport BorneSafety ServiceVincent zonweringPowerspexDr. WeigertOZF | AchmeaVisionflexValadisPlegt-VosKey West Bedding BVBLH TradingBuro Fons NijlandLoohuis HeftruckserviceHobbelink EfficiencyLegtenberg ElektrotechniekEgberink dakbedekkingenVEPA Hengelobunte kleur en interieurDe Oude MolenSickman personenvervoerSigmaxWeserveHuiskes Kokkeler AutoleaseMK Technology GroupBloom PersoneelsdienstenKnoef, specialist voor bouw en industrieTolettoPreviderDirect Makelaars IJlandPopScoolCanisaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursJonkman CoatingAannemersbedrijf Steggink BVRiwal HengeloHypotheekcompany Hengelo