Zondag 25 februari

SDC ’12 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Molendijk, Denekamp
Aanvang: 14.00 uur

Bezoek aan Heracles

Verslag bezoek Businessclub Achilles’12 aan Heracles

Woensdag 25 november hebben niet minder dan 50 personen (leden met aanhang) van de businessclub van Achilles’12 een bezoek gebracht aan het nieuwe stadion van Heracles Almelo. Om 16.30 uur werden we verwelkomd met een koffie/thee door commercieel medewerker Thijs Houwing, oud speler van Heracles en FC Twente.
Om 17.00 uur werden we in 3 groepen verdeeld en kreeg elke groep een rondleiding door het verbouwde stadion, waar onlangs een extra ring bij op de tribunes is gebouwd. De vernieuwde accommodatie ziet er schitterend uit, waarbij de toeschouwers zoals in Engeland, dicht op het veld zitten. Bijzonder sfeervol.
Na een een lekker bordje soep en volop broodjes konden de voetballers zich omkleden voor de wedstrijd tegen de businessclub van Heracles. Harry te Wierik had als leider van Achilles’12 een ruime keus uit niet minder dan 17 spelers en 2 keepers. Door de aanwezigheid van enkele voetballende selectiespelers/sponsors, waaronder Mart Schepers/Salutis, wist Achilles’12 met goed voetbal de bal prima rond te spelen. Op dat zelfde middenveld stonden overigens de eerste helft vader Jan en zoon Reinier Wilmink/Powerspex, ook wel even leuk om te benoemen. Het was Sven Koelen/Salutis die wederom( na ook al tegen BWO gescoord te hebben) het netje wist te vinden. De introducé van Danny Kamphuis (Koeriers), Rudy de Jong, bracht de stand voor de rust op 1-2 in het voordeel van Achilles’12. Dit maakte Rudy zo enthousiast dat hij zich na afloop direct met zijn rijschool als nieuwe sponsor aanmeldde voor de businessclub van Achilles’12. De ruststand was overigens mede te danken aan een meer dan uitstekende redding van onze keeper Rick Tijhuis(Knoef Bouw en Techniek). In de loop van de wedstrijd werd er veel gewisseld om iedereen te kunnen laten spelen en dit gaf Heracles wat meer kansen. Door het gladde en dus snelle kunstgras kwam Heracles al snel op 2-2. Toch kwam Achilles’12 nog weer goed terug in de wedstrijd door een prima goal van onze opkomende verdediger Rick Dekkers/Key West Bedding wat uiteindelijk de eindstand op 2-3 bracht. De businessclub van Achilles’12 mocht de 2e overwinning bijschrijven na ook al van BWO gewonnen te hebben.
De leiding van Heracles benoemde Benno Goosen, die als voorzitter van Achilles´12 gastspeler was in het businesselftal, Man off the Match, vanwege een prachtige snoekduik waar hij bijna uit scoorde.
Na de wedstrijd hebben we nog een tijd gezellig met onze aanhang en het businesselftal van Heracles in hun bruine supporterscafé gezeten om na te kaarten over deze volgens iedereen zeer geslaagde avond. Met natuurlijk veel dank aan Heracles voor hun fantastische ontvangst, in het bijzonder Thijs Houwing en Ron Sepp.

Frans Kattenpoel
Man off the Match

Art2CoolEgberink dakbedekkingenValadisDirect Makelaars IJlandBroeders RecruitmentBuro Fons NijlandDroste BouwgroepPopScoolKey West Bedding BVVEPA HengeloOZF | AchmeaJonkman CoatingEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursDe Oude MolenBDOFysio Centrum KammingaEurosport BorneBLH TradingRiwal HengeloSafety ServiceNLG WerkvermogenLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BVVan Loon beletteringHobbelink EfficiencySigmaxMK Technology GroupDr. WeigertVincent zonweringWeserveKlein Poelhuis InstallatietechniekTMS dienstenTolettoBCapital - Corporate ConsultancyPlegt-VosRuud Winkelhuis ArchitectVisionflexPreviderVST verspaningbunte kleur en interieurHuiskes Kokkeler AutoleaseGI Business promotorsKnoef, specialist voor bouw en industriePowerspexBloom PersoneelsdienstenCanisaSickman personenvervoer