Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Gezamenlijk event 15 maart '16

Verslag klootschietwedstrijd gezamenlijke Businessclubs  

De gezamenlijke sponsorbijeenkomst met de businessclubs van Achilles’12, de voetbalvereniging Sportclub Enschede en van de ijshockeyclub Blue Caps uit Enschede op dinsdag 15 maart jl. is een geslaagd evenement geworden. Het was voor de tweede keer dat deze drie businessclubs hun sponsors met regionale bedrijven bijeenbracht en tevens een leuk programma aanboden.
Na een hartelijk ontvangst door Jan Bruins stadionomroeper van FC Twente en tevens manager van het Wilminktheater, werd er eerst een ontvangstborrel gedronken bij de Restaurant De Waarbeek in Hengelo.

Na de teams ingedeeld te hebben en enige uitleg te hebben gekregen door Dennis Lucas van de jubilerende Klootschietvereniging uit Hertme, die met niet minder dan 8 begeleiders naar Hengelo was gekomen, kon de klootschietwedstrijd beginnen. Bij de indeling zijn alle leden van de 3 businessclubs verdeeld over de 8 teams zodat men ook kennis kon maken met elkaar. Het werd daardoor en gezellige aangelegenheid met veel plezier en lol onder elkaar. De start van de route was tegenover de Waarbeek en duurde ongeveer 1,5 uur. Onderweg was er gezorgd voor een hapje en drankje. Bij terugkomst bleek dat iedereen veel plezier aan de activiteit gehad had. De wedstrijd werd beëindigd met een individuele worp warbij zowel de dames als heren individueel een prijs konden winnen. Bij de dames gooide Diane Rozeboom van de Bluecaps het verste. Bij de heren was Arjan Landman, die als introducé van Danny Kamphuis van  Achilles’12 was meegekomen,  de winnaar met een recordworp die niet te evenaren was. De groepsprijs ging naar het team onder leiding van Borhan Acar van Money Savers. Een prachtige prestatie en zoals ook de andere winnaars kregen zij een heerlijk flesje drank. Ondertussen was er al genoten van het heerlijke buffet van Restaurant De Waarbeek. De DJ zorgde de gehele avond ervoor dat de sfeer er goed in bleef. Tegen 21.00 uur ging iedereen met een zeer tevreden gevoel naar huis.
Frans Kattenpoel

Sickman personenvervoerPreviderKey West Bedding BVEgberink dakbedekkingenLoohuis HeftruckserviceBuro Fons NijlandBCapital - Corporate ConsultancyArt2CoolHuiskes Kokkeler AutoleaseTolettoPopScoolNLG Werkvermogenbunte kleur en interieurCanisaVST verspaningFysio Centrum KammingaGI Business promotorsHobbelink EfficiencyBroeders RecruitmentVan Loon beletteringWeserveSafety ServiceMK Technology GroupAannemersbedrijf Steggink BVBDOVerscentrum NederlandDroste BouwgroepTMS dienstenVincent zonweringHypotheekcompany HengeloPowerspexVisionflexNetwerk NederlandDr. WeigertOZF | AchmeaPlegt-VosSigmaxEetcafe De Blauwe EngelLegtenberg ElektrotechniekRiwal HengeloEurosport BorneValadisKlein Poelhuis InstallatietechniekBloom PersoneelsdienstenKnoef, specialist voor bouw en industrieBCT Architecten, ingenieurs en adviseurs