Zaterdag 22 september

Achilles ’12 – ATC ’65
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.30 uur

Achilles'12 in de wijk

logo_scoren_in_de_wijk_nieuwjpgAchilles’12 in de wijk

We werken als vereniging samen met FC Twente, welzijnsinstellingen en basisscholen in de wijken de Hengelose Es en ’t Wilbert aan het project Scoren in de wijk.

Begin 2013 hebben vertegenwoordigers van de betrokken instellingen en scholen een convenant ondertekend. Daarin spreken betrokken partijen de uitdrukkelijke wens uit om met elkaar samen te werken. Een samenwerking die er op gericht is om van de wijken de Hengelose Es en ’t Wilbert, vitale wijken te maken met actieve en gezonde bewoners, die zich met elkaar verbonden voelen.

Sinds 2012 is er een werkgroep ‘Hengelose Es’. Hierin participeren Scoren in de Wijk, Welbions, Avelijn, ’t Geerdink, Scala en Achilles’12. Vanuit deze werkgroep wordt binnenkort  een ombudsteam ingesteld. Op dit moment werken we aan een theatervoorstelling, die in 2014 door bewoners uit de wijk en professionals wordt uitgevoerd in het Rabotheater.

Initiatieven worden genomen om eind 2013 een Resto van Harte mogelijk te maken, waarbij gebruik gemaakt wordt van ons clubhuis. Resto van Harte is een levendige ontmoetingsplek met gezonde, betaalbare maaltijden voor iedereen. Bij Resto van Harte komen mensen in contact met elkaar en het is een plek waar ieder mens gewaardeerd wordt om wie en wat hij is.

Achilles ’12 in de wijk, krijgt onder verantwoordelijkheid van bestuurslid Elly van Duist invulling. Vragen, opmerkingen, suggesties? Kijk of www.achilles12.nl of stuur een e-mail naar vrijwilligers@achilles12.nl


Netwerk NederlandMK Technology GroupBDOCanisaHypotheekcompany HengeloTolettoBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHobbelink EfficiencyBuro Fons NijlandPopScoolValadisOZF | AchmeaAannemersbedrijf Steggink BVPreviderBCapital - Corporate ConsultancyEurosport BorneGI Business promotorsRiwal HengeloKey West Bedding BVbunte kleur en interieurBroeders RecruitmentPowerspexNLG WerkvermogenKlein Poelhuis InstallatietechniekSafety ServiceKnoef, specialist voor bouw en industrieDr. WeigertLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelEgberink dakbedekkingenPlegt-VosVST verspaningVerscentrum NederlandWeserveDroste BouwgroepHuiskes Kokkeler AutoleaseFysio Centrum KammingaSickman personenvervoerVisionflexVan Loon beletteringSigmaxVincent zonweringArt2CoolTMS dienstenLoohuis HeftruckserviceBloom Personeelsdiensten