Zaterdag 16 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Joubert Tournament

Het Joubert Tournament is een jaarlijks benefiettoernooi waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Joubert Syndroom Nederland.

Zeer geslaagd Joubert Tournament 2017
Zaterdag 17 juni j.l. is voor de 2e keer het Joubert Tournament gehouden onder fantastische weersomstandigheden. Het toernooi, dat door het 3e elftal van Achilles prima werd georganiseerd, wordt gespeeld tussen elftallen met veel spelers die nu nog maar ook in het verleden voor Achilles’12 spelen dan wel gespeeld hebben. Het had dus een groot reünie gehalte en dat maakte dat er over het algemeen sportief gespeeld werd. Er werd gespeeld in een recreanten -en prestatiepoule. De finale in de recreantenklasse ging tussen Soccer Sisters & Co en het 5 elftal  Achilles’12 die de uiteindelijk winnaar werd. In de prestatieklasse ging de finale tussen FC Vamos en JSV Nieuwegein met JSV (in het originele Ajax tenue) als winnaar. Na de prijsuitreiking werd er een veiling gehouden waar o.a. veel shirtjes van bekende profspelers uit geheel Nederland werden aangeboden. Door de enthousiaste presentator werd er veel geld binnen gehaald voor de Joubert Stichting wat samen met het inschrijfgeld tot een behoorlijk bedrag opliep. De karaoke sloot het officiële gedeelte van de avond af, maar daarna was het nog lange tijd eeeeeeerg gezellig.
Met dank aan Dorraine Meuleman en Willem van Duist voor de foto’s.

Frans Kattenpoel

WeserveTolettoEurosport BorneValadisHypotheekcompany HengeloHobbelink EfficiencyHuiskes Kokkeler AutoleasePowerspexVerscentrum NederlandSigmaxMK Technology GroupNetwerk NederlandBCapital - Corporate ConsultancyBroeders RecruitmentTMS dienstenVan Loon beletteringVST verspaningKlein Poelhuis InstallatietechniekPlegt-VosGI Business promotorsKnoef, specialist voor bouw en industrieNLG WerkvermogenRiwal HengeloLegtenberg ElektrotechniekVisionflexOZF | AchmeaAannemersbedrijf Steggink BVBuro Fons NijlandBloom PersoneelsdienstenKey West Bedding BVPreviderDr. Weigertbunte kleur en interieurSickman personenvervoerPopScoolSafety ServiceEgberink dakbedekkingenVincent zonweringDroste BouwgroepBDOCanisaFysio Centrum KammingaArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLoohuis HeftruckserviceEetcafe De Blauwe Engel