Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
(oefen)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.45 uur

Joubert Tournament

Het Joubert Tournement is een jaarlijks benefiettoernooi waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Joubert Syndroom Nederland.

Op 28 mei 2016 vond de 1e editie van het Joubert Tournament plaats op Sportpark Het Wilbert. Een toernooi dat is georganiseerd door de vrienden van Jody van den Berg (Jasper de Weerdt, Niels Bijen, Frank Meuleman, Bas Wieffer en Remco Klever), keeper van Achilles’12 3e elftal. Bij de Zoon van Jody werd het afgelopen jaar de diagnose Joubert syndroom geconstateerd en van hieruit is er een benefiettoernooi georganiseerd. Een toernooi vanuit steunbetuiging, saamhorigheid, plezier, naamsbekendheid van en het steunen van de Stichting: Joubert Syndroom Nederland.

Het toernooi telde maar liefst 17 teams, wat verdeeld was in 4 poules. Tijdens de wedstrijden was er plezier voor jong en oud. Zo werd er voor de kinderen attracties neergezet voor vermaak, konden ze geschminkt worden en werden er vanwege het mooie weer gratis ijsjes uitgedeeld. Tijdens het toernooi was er een drive-in die de sfeer er goed in hield en werden de wedstrijden vanuit het secretariaat dat bekend stond uit de gebroeders Bono en Schlichter prima begeleid. Deze werden geassisteerd door scheidsrechters die voor een groot deel uit het bestuur van Achilles’12 bestond, gesteund door fantastische vrijwilligers.

Na de finale die gespeeld werd tussen Achilles Ch1 en Sportclub Enschede Oud, waarbij Achilles ’12 Ch 1 er met de winst vandoor ging, werd er een veiling gehouden. Dit was een enorm succes en mede daardoor is er leuk totaalbedrag opgehaald. Na afloop van het toernooi werden er de nodige versnaperingen en drankjes genuttigd en was het erg gezellig tot in de late uurtjes.
Al met al een bijzondere, sportieve, maar vooral gezellige dag. Bij deze kunnen wij jullie allemaal meedelen dat er in 2017 een 2e editie van het Joubert Toernament zal gaan plaatsvinden. Houd voor opgaven de facebookpagina van Joubert toernooi in de gaten.
Joubert_foto_2

Joubert_foto_1

P5280648

Joubert_krant_1_mod

Joubert_krant_2_mod

Egberink dakbedekkingenVincent zonweringPopScoolArt2CoolVST verspaningBLH TradingDe Oude MolenEetcafe De Blauwe Engelbunte kleur en interieurKey West Bedding BVNLG WerkvermogenSafety ServiceJonkman CoatingPreviderDroste BouwgroepRuud Winkelhuis ArchitectDirect Makelaars IJlandSickman personenvervoerCanisaKnoef, specialist voor bouw en industrieBDOWeservePlegt-VosBuro Fons NijlandLoohuis HeftruckserviceEurosport BorneGI Business promotorsTMS dienstenLegtenberg ElektrotechniekBCapital - Corporate ConsultancyHobbelink EfficiencyBCT Architecten, ingenieurs en adviseursOZF | AchmeaDr. WeigertBloom PersoneelsdienstenKlein Poelhuis InstallatietechniekSigmaxVEPA HengeloFysio Centrum KammingaHuiskes Kokkeler AutoleaseVan Loon beletteringBroeders RecruitmentHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloPowerspexAannemersbedrijf Steggink BVTolettoMK Technology GroupValadisVisionflexLesscher IT