Zondag 29 oktober

Robur et Velocitas – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Kerschoten, Apeldoorn
Aanvang: 14.30 uur

 

Joubert Tournament

Het Joubert Tournament is een jaarlijks benefiettoernooi waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Joubert Syndroom Nederland.

Zeer geslaagd Joubert Tournament 2017
Zaterdag 17 juni j.l. is voor de 2e keer het Joubert Tournament gehouden onder fantastische weersomstandigheden. Het toernooi, dat door het 3e elftal van Achilles prima werd georganiseerd, wordt gespeeld tussen elftallen met veel spelers die nu nog maar ook in het verleden voor Achilles’12 spelen dan wel gespeeld hebben. Het had dus een groot reünie gehalte en dat maakte dat er over het algemeen sportief gespeeld werd. Er werd gespeeld in een recreanten -en prestatiepoule. De finale in de recreantenklasse ging tussen Soccer Sisters & Co en het 5 elftal  Achilles’12 die de uiteindelijk winnaar werd. In de prestatieklasse ging de finale tussen FC Vamos en JSV Nieuwegein met JSV (in het originele Ajax tenue) als winnaar. Na de prijsuitreiking werd er een veiling gehouden waar o.a. veel shirtjes van bekende profspelers uit geheel Nederland werden aangeboden. Door de enthousiaste presentator werd er veel geld binnen gehaald voor de Joubert Stichting wat samen met het inschrijfgeld tot een behoorlijk bedrag opliep. De karaoke sloot het officiële gedeelte van de avond af, maar daarna was het nog lange tijd eeeeeeerg gezellig.
Met dank aan Dorraine Meuleman en Willem van Duist voor de foto’s.

Frans Kattenpoel

BDOVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industrieTMS dienstenKey West Bedding BVBCapital - Corporate ConsultancyValadisEgberink dakbedekkingenSickman personenvervoerLoohuis HeftruckserviceBloom PersoneelsdienstenTolettoRuud Winkelhuis ArchitectAannemersbedrijf Steggink BVVST verspaningLesscher ITPopScoolBuro Fons NijlandVEPA HengeloPowerspexBLH TradingSafety ServiceMK Technology GroupHobbelink EfficiencyVan Loon beletteringSigmaxEetcafe De Blauwe EngelGI Business promotorsOZF | AchmeaNLG WerkvermogenArt2CoolDe Oude MolenBroeders RecruitmentBCT Architecten, ingenieurs en adviseursDirect Makelaars IJlandHuiskes Kokkeler AutoleaseCanisaJonkman CoatingVincent zonweringHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloDr. WeigertDroste BouwgroepEurosport BornePlegt-VosFysio Centrum KammingaKlein Poelhuis InstallatietechniekLegtenberg ElektrotechniekWeservePreviderbunte kleur en interieur