Zondag 27 mei

Achilles ’12 – SDC ’12
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Joubert Tournament

Het Joubert Tournament is een jaarlijks benefiettoernooi waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Joubert Syndroom Nederland.

Zeer geslaagd Joubert Tournament 2017
Zaterdag 17 juni j.l. is voor de 2e keer het Joubert Tournament gehouden onder fantastische weersomstandigheden. Het toernooi, dat door het 3e elftal van Achilles prima werd georganiseerd, wordt gespeeld tussen elftallen met veel spelers die nu nog maar ook in het verleden voor Achilles’12 spelen dan wel gespeeld hebben. Het had dus een groot reünie gehalte en dat maakte dat er over het algemeen sportief gespeeld werd. Er werd gespeeld in een recreanten -en prestatiepoule. De finale in de recreantenklasse ging tussen Soccer Sisters & Co en het 5 elftal  Achilles’12 die de uiteindelijk winnaar werd. In de prestatieklasse ging de finale tussen FC Vamos en JSV Nieuwegein met JSV (in het originele Ajax tenue) als winnaar. Na de prijsuitreiking werd er een veiling gehouden waar o.a. veel shirtjes van bekende profspelers uit geheel Nederland werden aangeboden. Door de enthousiaste presentator werd er veel geld binnen gehaald voor de Joubert Stichting wat samen met het inschrijfgeld tot een behoorlijk bedrag opliep. De karaoke sloot het officiële gedeelte van de avond af, maar daarna was het nog lange tijd eeeeeeerg gezellig.
Met dank aan Dorraine Meuleman en Willem van Duist voor de foto’s.

Frans Kattenpoel

NLG WerkvermogenArt2CoolSigmaxOZF | AchmeaBroeders RecruitmentCanisaBDOLegtenberg Elektrotechniekbunte kleur en interieurPlegt-VosBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSafety ServiceTMS dienstenValadisVisionflexVan Loon beletteringRiwal HengeloHobbelink EfficiencyEgberink dakbedekkingenDr. WeigertHypotheekcompany HengeloVincent zonweringEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVBCapital - Corporate ConsultancyPowerspexLoohuis HeftruckserviceHuiskes Kokkeler AutoleaseKnoef, specialist voor bouw en industrieVST verspaningDroste BouwgroepTolettoBloom PersoneelsdienstenWeserveSickman personenvervoerPreviderPopScoolMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekGI Business promotorsVerscentrum NederlandEetcafe De Blauwe EngelKey West Bedding BVBuro Fons NijlandNetwerk NederlandFysio Centrum Kamminga