Zondag 21 oktober

Achilles ’12 – Suryoye Mediterraneo
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Overlijden Johan van der Gracht

Ondanks dat hij vorige week, tijdens de laatste seizoenswedstrijd van het 1e elftal nog op het ’t Wilbert is gesignaleerd, ontvingen wij het tragische bericht dat na een kort ziektebed ons erelid Johan van de Gracht  op 84 jarige leeftijd is overleden.

Johan heeft door een ongeluk nooit kunnen voetballen, maar desondanks veel betekend voor de vereniging.  In allerlei functies  heeft Johan de club gediend, van Jeugdvoorzitter tot Vertrouwenspersoon.

Tijdens de jaarvergaderingen was  de “markante” Johan altijd op zijn best,  hij probeerde een stempel te drukken op de vergadering, las zich goed in en stelde kritische vragen. Hij controleerde het bestuur of ze volgens de statuten te werk gingen. Hij sparde graag met ze, dit dwong het bestuur om altijd alert te zijn.

Een uitgesproken wens van Johan was geen overlijdensadvertentie in het dagblad Tubantia te plaatsen.   “Dat geld kun je beter in de tuck houden”, waren zijn letterlijke woorden. Wij respecteren deze wens en plaatsen daarom geen overlijdensadvertentie.

Zodra er meer bekend is over de wijze van afscheid nemen en de uitvaartdienst in de kerk, publiceren wij dit op de website.

Johan bedankt voor alles wat je voor Achilles ’12 hebt betekend, wij zullen je enorm missen. Wij wensen Leni, de kinderen en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Egberink dakbedekkingenPlegt-VosAannemersbedrijf Steggink BVWeserveNetwerk NederlandHuiskes Kokkeler AutoleaseVincent zonweringNLG WerkvermogenVisionflexBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBuro Fons NijlandTMS dienstenGI Business promotorsKnoef, specialist voor bouw en industrieOZF | AchmeaSickman personenvervoerEetcafe De Blauwe EngelMK Technology GroupSigmaxHobbelink EfficiencyPreviderBroeders Recruitmentbunte kleur en interieurPopScoolBDOFysio Centrum KammingaCanisaSafety ServiceKlein Poelhuis InstallatietechniekPowerspexBCapital - Corporate ConsultancyKey West Bedding BVBloom PersoneelsdienstenArt2CoolTolettoHypotheekcompany HengeloVerscentrum NederlandValadisLegtenberg ElektrotechniekDr. WeigertRiwal HengeloVan Loon beletteringLoohuis HeftruckserviceDroste BouwgroepVST verspaningEurosport Borne