Zondag 27 januari

Barbaros – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Veldwijk Hengelo
Aanvang: 14.30 uur

falend Achilles verliest van laagvlieger

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Deze zeer warme zondagmiddag moest Achilles’12 aantreden tegen laagvlieger MVV’29. De tegenstander van vanmiddag wist tot ieders verbazing beslag te leggen op de eerste periode. Daarna kwam de ploeg uit Harberinkhoek in een vrije val terecht en won het op 19 november voor het laatst. Voor de ploeg van trainer de Visscher was het noodzaak om deze wedstrijd te winnen om kans te maken op de 3e plek wat hoogstwaarschijnlijk aan het einde van het seizoen recht geeft op het toetje genaamd ‘ de nacompetitie’. Trainer de Visscher moest zijn opstelling in vergelijking met vorige week wederom aanpassen in verband met blessures en ziektes. Daarbij kwam ook nog dat doelman Warner voorafgaande de wedstrijd ziek werd maar toch koos om te starten.

14.01 uur: MVV’29 trapt af.

14.01 – 14.35 uur: Een onnauwkeurig Achilles’12 heeft 34 minuten lang de bal, maar vind geen gat in de zeer hechte defensie van de gasten die zich vrij gemakkelijk staande houden.

14.35 uur: Een halve uitbraak van MVV’29 zorgt ervoor dat een speler oog in oog komt te staan met doelman Warner. Deze legt de bal op zij op een meegekomen middenvelder die zijn schot van de lijn afgehaald ziet worden door Baglar. De warrig fluitende scheidsrechter had vervolgens enkele seconden bedenktijd nodig, floot tot ieders verbazing alsnog voor een penalty en toonde Baglar de rode kaart.

14.36 uur: De penalty wordt onberispelijk binnengeschoten. 0-1 voor  MVV’29.

14.38 uur: Kinderlijk balverlies aan de kant van Achilles’12 zorgt voor een overtal situatie voorin voor MVV’29. Twee simpele passes opzij zorgt ervoor dat de spits vogelvrij voor doelman Warner komt en geen fout maakt. 0-2 voor MVV’29.

14.48 uur:De scheidsrechter fluit voor de rust.

15.05 uur:Nick Harberink, Robert Wilens en doelman Bram Bijen maken hun opwachting ten faveure van Bas Knikhuis, Reinier Wilmink en de zieke Dante Warner.

15.10 uur: Robert Wilens wordt bijna ontdaan van zijn shirt wanneer hij het strafschopgebied van de tegenstander in dribbelt. De scheidsrechter ziet tot ieders verbazing geen overtreding in dit moment.

15.15 uur: MVV’29 heeft alle tijd en ruimte om de score uit te breiden. Ze lijken ook de 0-3 te maken maar de scheidsrechter honoreert het vlagsignaal van grensrechter Wennink.

15.17 uur: Heidemann ziet zijn volley met moeite gekeerd worden door de goede doelman van MVV’29.

15.23 uur: MVV’29 gooit de wedstrijd in het slot. Een slappe poging vanaf de zijkant vliegt onder doelman Bijen door. 0-3 voor MVV’29.

15.30 uur: Achilles’12 doet wat terug. Een vrije trap van Nick Harberink wordt binnengetikt door Casper Ritmeester. 1-3 voor MVV’29.

15.32 uur: Mart Heidemann wordt van achter neergehakt, reageert hier vervolgens op door een tikje uit te delen en krijgt 3 minuten later van de scheidsrechter die hem al vermanend toesprak alsnog de gele kaart.

15.44 uur: MVV’29 scoort uit een kluts situatie de 1-4 en pakt zo hele belangrijke punten in de strijd onderin.

15.47 uur: De scheidsrechter fluit onder toeziend oog van de rapporteur voor het laatst deze middag op zijn fluit.

Conclusie: Een collectief falend Achilles’12 gaf vanmiddag niet thuis tegen een in de openingsfase zeer verdedigend ingesteld MVV’29. Een discutabel moment van de scheidsrechter zorgde voor de ommekeer in deze wedstrijd met als resultaat een verdiende overwinning voor de gasten. Achilles’12 heeft een dikke week om de rug te rechten en te zorgen dat alle neuzen de juiste kant weer op komen te staan. Hierbij is ook een grote rol weggelegd voor de medische staf die ervoor moet zorgen dat de geblesseerde spelers op 6 mei weer wedstrijdfit zijn. Op 6 mei staat namelijk de stadsderby tegen ATC’65 op het programma. De wedstrijd op sportpark Slangenbeek vangt aan om 14.00uur. Tot dan!

Art2CoolKlein Poelhuis InstallatietechniekAannemersbedrijf Steggink BVHypotheekcompany HengeloOZF | AchmeaMK Technology GroupLegtenberg ElektrotechniekHobbelink EfficiencyRiwal HengeloPowerspexEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBroeders RecruitmentCanisaVST verspaningNetwerk NederlandWeservebunte kleur en interieurSigmaxTolettoPlegt-VosNLG WerkvermogenSickman personenvervoerGI Business promotorsBCapital - Corporate ConsultancyValadisVerscentrum NederlandKnoef, specialist voor bouw en industrieLoohuis HeftruckserviceEurosport BorneBloom PersoneelsdienstenSafety ServiceEgberink dakbedekkingenVan Loon beletteringDr. WeigertVisionflexFysio Centrum KammingaTMS dienstenDroste BouwgroepBuro Fons NijlandHuiskes Kokkeler AutoleasePreviderPopScoolVincent zonweringBDOKey West Bedding BV