Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Geslaagd Oktoberfest im Wilbert

Zaterdag 13 oktober was het eerste “Oktoberfest im Wilbert”. Vanaf 20.00 uur waren de deuren geopend van het in Beierse sferen omgetogen clubgebouw. Iedereen die een tafel gereserveerd had werd netjes ontvangen en naar de besproken tafel begeleid.


Al snel waren de banken gevuld met 120 grotendeels in Lederhose en Dirndls gehulde bezoekers. Zoals het hoort begon de avond rustig met een paar halve liters aan de biertafels onder het genot van een aantal traditionele Duitse Schlagers. Dankzij dit goede voorbereidende werk van de dj was het voor de live act een inkoppertje om de sfeer (en temperatuur) tot aan het kookpunt te doen stijgen!!

De biertafels werden leger, de dansvloer steeds voller. Een aantal dappere leden heeft nog geprobeerd de zanger te overtreffen, dit gebeurde overigens met wisselend succes… Het feest ging maximaal door tot op het moment dat we het clubgebouw moesten sluiten.

De organisatie toonde zich bijzonder tevreden over het verloop van de feestavond die  voor herhaling vatbaar is.

 

Huiskes Kokkeler AutoleaseKnoef, specialist voor bouw en industrieAannemersbedrijf Steggink BVBDOPlegt-VosVisionflexBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLoohuis HeftruckserviceFysio Centrum KammingaEgberink dakbedekkingenCanisaBloom PersoneelsdienstenBCapital - Corporate ConsultancyKey West Bedding BVEurosport BorneVerscentrum NederlandVST verspaningSigmaxBroeders RecruitmentSafety ServiceRiwal Hengelobunte kleur en interieurOZF | AchmeaNetwerk NederlandBuro Fons NijlandGI Business promotorsDroste BouwgroepPreviderNLG WerkvermogenEetcafe De Blauwe EngelLegtenberg ElektrotechniekWeserveHypotheekcompany HengeloTMS dienstenDr. WeigertPowerspexPopScoolKlein Poelhuis InstallatietechniekVan Loon beletteringMK Technology GroupTolettoValadisArt2CoolVincent zonweringHobbelink EfficiencySickman personenvervoer