Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Geslaagd Sportfestijn Hengelose Es

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Door een prima samenwerking van Achilles’12, FC Twente Scoren in de Wijk, St Cultureel Erfgoed Hengelo, Wijkkracht, bewoners Hengelose Es en de Politie, kan de organisatie terugkijken op een geslaagde Sportavond getuige ook de foto’s in de bijlage. Nadat de directeur/bestuurder van Wijkkracht Ester van Spall de aftrap had gedaan kon het spektakel losbarsten. Eerst  was er een voetbalclinic voor de leerlingen van de basisscholen en jeugd van Achilles’12 die gegeven werd door de dames van FC Twente, die tegenwoordig ook  hun trainingen en wedstrijden op het complex van Achilles’12 doen. Het Walking Football team van Achilles’12 speelde vervolgens een demonstratiewedstrijd tegen het WF team van FC Twente. FC Twente was met een grote delegatie compleet in een nieuwe outfit gekomen. Daarom konden er zelfs 2 veldjes uitgezet worden. Daarnaast werden er 3 wedstrijden gespeeld tussen een politieteam, team wijkbewoners en team Wijkkracht van de Hengelose Es. Het Politieteam won net zo als vorig jaar. Tweede werden de medewerk(st)ers van Wijkkracht en de derde plaats was voor de bewoners van de Hengelose es. Om het bewonersteam nog wat sterker te maken, zal er volgende jaar eerder geworven worden. Een DJ zorgde voor de muzikale ondersteuning op deze de feestelijk avond.

Naast bovenstaande activiteit wordt er op vrijdag 28 september (aanvang 19.30 uur) door de FC Twente dames tegen de dames van Ajax op het Wilbert gespeeld en speelt het 1e elftal van Achilles’12 op zaterdag 29 september (aanvang 19.30 uur) tegen ATC.

Benno Goosen
Frans Kattenpoel

BCapital - Corporate ConsultancyVan Loon beletteringLoohuis HeftruckservicePreviderBCT Architecten, ingenieurs en adviseursTMS dienstenValadisMK Technology GroupDroste BouwgroepKnoef, specialist voor bouw en industrieBuro Fons NijlandVisionflexPowerspexbunte kleur en interieurDr. WeigertEgberink dakbedekkingenKey West Bedding BVVincent zonweringNetwerk NederlandVerscentrum NederlandGI Business promotorsSafety ServiceNLG WerkvermogenVST verspaningHuiskes Kokkeler AutoleaseWeserveEurosport BorneTolettoBDOSigmaxArt2CoolBroeders RecruitmentPlegt-VosAannemersbedrijf Steggink BVOZF | AchmeaKlein Poelhuis InstallatietechniekBloom PersoneelsdienstenFysio Centrum KammingaSickman personenvervoerLegtenberg ElektrotechniekRiwal HengeloEetcafe De Blauwe EngelHypotheekcompany HengeloPopScoolHobbelink EfficiencyCanisa