Zondag 27 mei

Achilles ’12 – SDC ’12
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Hoogstaand voetbal en gezelligheid troef bij het vijfde

Een prachtige omhaal van Melvinio, een vrijetrap van ca. 30 meter in de kruising van LW7, het polletje van van Breukelen of een schitterende solo actie van een Schimmel of de slinger van een Bok. Het kan allemaal bij Achilles 12 5 op zondag!

Achilles 12 5 (vorig seizoen het 4de en aankomend seizoen hopelijk ook weer) heeft een sportief mooi en vooral een uitermate gezellig seizoen afgelopen zondag afgesloten met een 4de plaats in de 5de reserve klasse. Ja natuurlijk er had meer ingezeten als we :

  • Een paar doelpunten minder tegen kregen
  • Op zaterdag avond het bier laten staan (mission impossible!)
  • Een paar keer vaker scoren
  • Altijd een eerlijke scheidsrechters hebben
  • Elke “panna” ook een doelpunt is 😉
  • De wedstrijd tegen kampioen Losser 8 minuten korter was
  • De consul bij Achilles het juiste elftal had afgelast (Huh?)
  • Floris niet zijn verjaardag op zaterdagavond houdt
  • Niet elke veteranen ploeg het “Catenaccio” opnieuw tegen ons uit vindt

Maar goed dat hoort allemaal bij recreatief voetballen op de zondagmorgen.

Achilles 5 kende met de nieuwe aanwinsten Omar Wennink, Floris Leijdekkers en Maarten Blokhuis een goede competitie start waarin het leek te gaan strijden om de titel! Het breekpunt was echter de thuis nederlaag tegen de titelkandidaat Losser. Met nog 10 minuten te spelen leek de 2-0 zege binnen echter de eindstand was zeer teleurstellend 2-3.
Niet te min is er het hele seizoen altijd aanvallend gevoetbald met als hoogte punt een 12-1 overwinning op Barbaros.

Andere hoogte punten van dit seizoen waren de spectaculaire doelpunten en doelpogingen van topscoorder Melvin, stappen in Dorf Munsterland, de vele missers, Nachtzaalvoetbal toernooi, bokbiermiddag en natuurlijk nog de afsluitende BBQ en ons weekend weg naar Düsseldorf!

Voor aankomend seizoen heeft het 5de (volgend seizoen weer het 4de) de selectie bijna rond! Helaas vertrekt Omar Wennink naar het 3de elftal maar keren oudgedienden Koen Fischer en Roy Krijthe weer terug! Ook onze eigen topscheidsrechter Mark Kremer heeft zijn contract weer voor een seizoen verlengd!

Toch zoekt ons elftal voor komend seizoen nog een aantal nieuwe spelers! Wil jij deze mooie mix van redelijk fanatieke spelers tussen de 20 en 35 jaar komen aanvullen! en bij ons komen voetballen?

Wij trainen zeker de hele maand juni nog door op de donderdagavond van 20:30 tot 22:00.

Groeten de Achilles’12 5 (Hans Nijman en Lars Willemsen)

OZF | AchmeaTolettoEgberink dakbedekkingenBroeders RecruitmentEurosport BornePowerspexVan Loon beletteringMK Technology GroupSafety ServiceCanisaHuiskes Kokkeler AutoleaseLegtenberg ElektrotechniekWeserveKnoef, specialist voor bouw en industrieHypotheekcompany HengeloBCapital - Corporate ConsultancyEetcafe De Blauwe EngelVerscentrum NederlandPlegt-VosFysio Centrum KammingaAannemersbedrijf Steggink BVKey West Bedding BVArt2CoolHobbelink EfficiencyPopScoolVST verspaningNLG WerkvermogenBuro Fons NijlandTMS dienstenValadisbunte kleur en interieurPreviderGI Business promotorsLoohuis HeftruckserviceDroste BouwgroepRiwal HengeloBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis InstallatietechniekSickman personenvervoerDr. WeigertSigmaxVisionflexVincent zonweringBloom PersoneelsdienstenBDONetwerk Nederland