Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

HELP……

KNVB module JVTC (JeugdVoetbal Trainer-Coach) voor pupillenkader Achilles ’12!

En dan ben je trainer, coach of leider van een voetbalteam. Tien, vijftien jongens en meisjes verwachten nu iets van je. Voetbalplezier. Ouders rekenen erop dat je elke week toeziet op dit voetbalplezier, terwijl het bestuur erop vertrouwt dat je deze klus snel onder controle hebt.

Het heeft veel leuke kanten om trainer/coach te zijn. Maar je realiseert je al snel: er komt heel wat bij kijken. Je hebt een verantwoordelijke taak. Je hebt een heel team onder je hoede. Je hebt aandacht voor de individuele spelers maar ook voor het team als geheel. Je hebt een voorbeeldrol: in

je gedrag tegenover de tegenstander en de scheidsrechter leren de spelers meer van wat je laat zien dan van wat je zegt. En belangrijk is het contact met ouders. Ook zij hebben een grote bijdrage in het voetbalplezier van je spelers.

Wij als Achilles ‘12 helpen onze leiders-trainers-coaches graag om met meer bagage nóg beter en met nóg meer plezier onze jeugd te begeleiden.

Hiervoor bieden wij ons pupillenkader gratis een KNVB module JVTC (JeugdVoetbal Trainer-Coach) aan. Tijdens vier bijeenkomsten (7 en 28 maart, 25 april en 2 mei) worden jullie door een KNVB-docent wegwijs gemaakt in het trainen-coachen-begeleiden van pupillen.

Hierbinnen wordt onder andere aandacht geschonken (in theorie en praktijk) aan de volgende zaken:
– Wat is voetballen?
– Structuur van voetballen als middel om voetballen te kunnen observeren
– Observeren als middel om te komen tot analyseren en tot een trainings- en/of wedstrijd doel
– De 4 kwaliteiten van een JVTC (geïntegreerd in het trainings- èn wedstrijdtraject)
– Begeleiden en coachen van voetballers tijdens wedstrijden
– Trainingstraject in kaart brengen
– Begeleiden en coachen van voetballers tijdens trainingen (Focus op voorbereiding en organiseren)
– Begeleiden en coachen van voetballers tijdens trainingen (Focus op aanpassen van de trainingsvorm)

Tijdens deze periode zullen namens de vereniging jullie ondersteuning krijgen van een praktijkbegeleider vanuit Achilles ‘12, waar jullie met al je vragen terecht kunnen.

Samen met jullie kunnen wij op deze manier onze jeugd helpen om zich in een prettige sfeer en met nog meer plezier binnen de vereniging te ontwikkelen als oetballer. Hiermee willen we een start maken met een structureel Kaderbegeleidings- /Opleidingsplan.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Stuur een mail naar Ron Hilberink : voetbalzaken@achilles12.nl

Bedankt namens de jeugd van Achilles ‘12

TMS dienstenRiwal HengeloAannemersbedrijf Steggink BVDr. WeigertTolettoBuro Fons NijlandPowerspexKlein Poelhuis InstallatietechniekBloom PersoneelsdienstenNLG WerkvermogenHobbelink EfficiencyPlegt-VosEetcafe De Blauwe EngelBCT Architecten, ingenieurs en adviseursFysio Centrum KammingaHuiskes Kokkeler AutoleaseArt2CoolDroste BouwgroepBCapital - Corporate ConsultancyBDObunte kleur en interieurOZF | AchmeaPreviderGI Business promotorsSafety ServiceVan Loon beletteringMK Technology GroupLoohuis HeftruckserviceVisionflexValadisKnoef, specialist voor bouw en industrieHypotheekcompany HengeloCanisaVST verspaningWeserveSickman personenvervoerNetwerk NederlandEgberink dakbedekkingenPopScoolEurosport BorneVerscentrum NederlandSigmaxKey West Bedding BVBroeders RecruitmentVincent zonweringLegtenberg Elektrotechniek