Zondag 29 oktober

Robur et Velocitas – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Kerschoten, Apeldoorn
Aanvang: 14.30 uur

 

Vrijwilligers

Wekelijks zijn vele vrijwilligers actief om de vereniging zo goed mogelijk te laten functioneren. Ben je vrijwilliger en wil je ook graag lid worden van Achilles ’12. Wil je wel vrijwilligerswerk doen maar weet je niet hoe je je hiervoor kunt aanmelden of heb je andere vragen over vrijwilligerswerk? Stuur dan een email naar de vrijwilligers@achilles12.nl

Inleiding

Binnen Achilles ‟12 leeft het besef dat vrijwilligers een essentiële rol vervullen binnen de vereniging. Vrijwel alle werkzaamheden worden door vrijwilligers verricht! Dit vraagt om een eenduidig beleid voor het vrijwilligerswerk.
Doel
Het vrijwilligersbeleid is gericht op het bevorderen van instroom van vrijwilligers en het behouden van bestaande vrijwilligers ook wel kaderleden genoemd. Hierbij is het essentieel dat de vrijwilliger de juiste functie vervult, zowel vanuit de vrijwilliger gezien als vanuit de vereniging.
Het is van belang dat de vereniging en de vrijwilliger weten wat er van hem/haar verwacht wordt.Vrijwilligers

Vrijwilligers en aanmelden
Bij het vrijwilligersbeleid horen ook een aantal zaken als de kerstattentie en een vrijwilligersfeest .
Meld je aan door het digitale inschrijfformulier in te vullen. Nadat de gegevens zijn verwerkt nemen we zo snel mogelijk contact op.

Werkwijze

Het beleid is gestoeld op een aantal peilers:

  1. Taak- en functieomschrijving van het vrijwilligerswerk.
  2. Intake- en eindgesprekken.
  3. Vrijwilligerscoördinatoren of vrijwilligerscoördinatiepunt.

Momenteel is er een vacature voor de functie van vrijwilligerscoördinator.
Er is in het bestuur een bestuurslid voor vrijwilligerszaken.
Voor vragen en opmerkingen kun je altijd bij haar terecht
De nota vrijwilligersbeleid staat in een uitgebreide vorm op het internet, ook de openstaande vrijwilligersvacatures zijn te vinden op www.achilles12.nl.

Mocht de informatie in deze map niet compleet zijn of als er nog vragen zijn mail naar vrijwilligers@achilles12.nl

MK Technology GroupHypotheekcompany HengeloPowerspexRiwal HengeloSafety ServiceBroeders RecruitmentBCapital - Corporate ConsultancyOZF | AchmeaHuiskes Kokkeler AutoleaseVan Loon beletteringBuro Fons NijlandVEPA HengeloLesscher ITLegtenberg ElektrotechniekBDODe Oude MolenSigmaxSickman personenvervoerPreviderValadisEurosport BorneKnoef, specialist voor bouw en industrieWeserveBLH TradingKey West Bedding BVFysio Centrum KammingaVisionflexPlegt-VosTolettoAannemersbedrijf Steggink BVArt2CoolTMS dienstenGI Business promotorsKlein Poelhuis InstallatietechniekDr. WeigertVST verspaningCanisaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursEetcafe De Blauwe EngelRuud Winkelhuis ArchitectPopScoolJonkman CoatingDirect Makelaars IJlandBloom PersoneelsdienstenDroste BouwgroepHobbelink Efficiencybunte kleur en interieurVincent zonweringLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenNLG Werkvermogen