Zaterdag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 19.00 uur

JO9-1 gaat doorrr!

Achilles ’12 JO9-1 grijpt net naast Indoor Twente Cup, maar kan tevreden terug kijken!

Vandaag, dinsdag 2 januari 2018, was het toernooi om de Indoor Twente Cup in Enschede. Een JO9-1 toernooi met boarding, voor teams uit de hoofd- en 1e klasse, waaraan maar liefst 12 teams meededen! De duur van één wedstrijd was 8 minuten, op een klein veld, waarbij de bal het veld niet kan verlaten vanwege de boarding en de netten, kortom een intensieve dag voor onze jongens.

In twee poules van zes werd er gestreden om een plek bij de eerste drie, de beste drie teams van elke poule kwamen daarna bij elkaar in de finale poule om zo verder te spelen om de felbegeerde cup!

 

 

Achilles’12 JO9-1 eindigde keurig als 1ste in de poule, dus bij de beste drie teams en hiermee door naar de finale poule! De toppers uit de andere poule waren in middels ook bekend, zodat er na een pauze werd gestart met de wedstrijden voor de Cup.

Achilles’12 versloeg ATC ’65 op knappe wijze maar moest door onnodig punten verlies uiteindelijk alleen zijn meerdere erkennen in ATC‘65. Een prima 2e plek op een sterk bezet toernooi! De jongens weer een beker en een medaille rijker. En ATC ’65 van harte gefeliciteerd met het winnen van de Indoor Twente Cup!

Een persoonlijk succes was er nog voor onze topper Joshua, hij werd met 4 andere spelers gekozen voor het Indoor Twente Dreamteam!

De Staf

BCT Architecten, ingenieurs en adviseursPopScoolEgberink dakbedekkingenVST verspaningHobbelink EfficiencyCanisaVan Loon beletteringBCapital - Corporate ConsultancySigmaxMK Technology GroupGI Business promotorsVisionflexEetcafe De Blauwe EngelJonkman Coatingbunte kleur en interieurTolettoDroste BouwgroepBuro Fons NijlandArt2CoolVincent zonweringEurosport BornePlegt-VosBDORiwal HengeloTMS dienstenSickman personenvervoerVEPA HengeloAannemersbedrijf Steggink BVDr. WeigertWeserveHypotheekcompany HengeloLegtenberg ElektrotechniekPreviderHuiskes Kokkeler AutoleaseLoohuis HeftruckserviceOZF | AchmeaBroeders RecruitmentBloom PersoneelsdienstenFysio Centrum KammingaKey West Bedding BVKnoef, specialist voor bouw en industrieNLG WerkvermogenBLH TradingValadisPowerspexDe Oude MolenSafety ServiceDirect Makelaars IJlandKlein Poelhuis InstallatietechniekRuud Winkelhuis Architect