Zondag 16 december

SDC ’12 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Molendijk, Denekamp
Aanvang: 14.00 uur

JO9-1 gaat doorrr!

Achilles ’12 JO9-1 grijpt net naast Indoor Twente Cup, maar kan tevreden terug kijken!

Vandaag, dinsdag 2 januari 2018, was het toernooi om de Indoor Twente Cup in Enschede. Een JO9-1 toernooi met boarding, voor teams uit de hoofd- en 1e klasse, waaraan maar liefst 12 teams meededen! De duur van één wedstrijd was 8 minuten, op een klein veld, waarbij de bal het veld niet kan verlaten vanwege de boarding en de netten, kortom een intensieve dag voor onze jongens.

In twee poules van zes werd er gestreden om een plek bij de eerste drie, de beste drie teams van elke poule kwamen daarna bij elkaar in de finale poule om zo verder te spelen om de felbegeerde cup!

 

 

Achilles’12 JO9-1 eindigde keurig als 1ste in de poule, dus bij de beste drie teams en hiermee door naar de finale poule! De toppers uit de andere poule waren in middels ook bekend, zodat er na een pauze werd gestart met de wedstrijden voor de Cup.

Achilles’12 versloeg ATC ’65 op knappe wijze maar moest door onnodig punten verlies uiteindelijk alleen zijn meerdere erkennen in ATC‘65. Een prima 2e plek op een sterk bezet toernooi! De jongens weer een beker en een medaille rijker. En ATC ’65 van harte gefeliciteerd met het winnen van de Indoor Twente Cup!

Een persoonlijk succes was er nog voor onze topper Joshua, hij werd met 4 andere spelers gekozen voor het Indoor Twente Dreamteam!

De Staf

Legtenberg ElektrotechniekOZF | AchmeaPowerspexGI Business promotorsBroeders RecruitmentPlegt-VosMK Technology GroupSafety ServiceKey West Bedding BVBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKnoef, specialist voor bouw en industrieHuiskes Kokkeler AutoleaseNLG WerkvermogenBDOHobbelink EfficiencyVisionflexBuro Fons NijlandLoohuis HeftruckserviceVan Loon beletteringSickman personenvervoerbunte kleur en interieurFysio Centrum KammingaArt2CoolKlein Poelhuis InstallatietechniekRiwal HengeloHypotheekcompany HengeloTMS dienstenAannemersbedrijf Steggink BVVerscentrum NederlandDr. WeigertTolettoCanisaPopScoolEgberink dakbedekkingenDroste BouwgroepPreviderValadisSigmaxEetcafe De Blauwe EngelNetwerk NederlandVincent zonweringEurosport BorneVST verspaningBloom PersoneelsdienstenBCapital - Corporate ConsultancyWeserve