Zaterdag 16 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

JO9-1 gaat doorrr!

Achilles ’12 JO9-1 grijpt net naast Indoor Twente Cup, maar kan tevreden terug kijken!

Vandaag, dinsdag 2 januari 2018, was het toernooi om de Indoor Twente Cup in Enschede. Een JO9-1 toernooi met boarding, voor teams uit de hoofd- en 1e klasse, waaraan maar liefst 12 teams meededen! De duur van één wedstrijd was 8 minuten, op een klein veld, waarbij de bal het veld niet kan verlaten vanwege de boarding en de netten, kortom een intensieve dag voor onze jongens.

In twee poules van zes werd er gestreden om een plek bij de eerste drie, de beste drie teams van elke poule kwamen daarna bij elkaar in de finale poule om zo verder te spelen om de felbegeerde cup!

 

 

Achilles’12 JO9-1 eindigde keurig als 1ste in de poule, dus bij de beste drie teams en hiermee door naar de finale poule! De toppers uit de andere poule waren in middels ook bekend, zodat er na een pauze werd gestart met de wedstrijden voor de Cup.

Achilles’12 versloeg ATC ’65 op knappe wijze maar moest door onnodig punten verlies uiteindelijk alleen zijn meerdere erkennen in ATC‘65. Een prima 2e plek op een sterk bezet toernooi! De jongens weer een beker en een medaille rijker. En ATC ’65 van harte gefeliciteerd met het winnen van de Indoor Twente Cup!

Een persoonlijk succes was er nog voor onze topper Joshua, hij werd met 4 andere spelers gekozen voor het Indoor Twente Dreamteam!

De Staf

bunte kleur en interieurSafety ServiceKlein Poelhuis InstallatietechniekBCapital - Corporate ConsultancyWeservePowerspexBloom PersoneelsdienstenVST verspaningHuiskes Kokkeler AutoleaseRiwal HengeloBuro Fons NijlandTolettoHypotheekcompany HengeloEurosport BorneVan Loon beletteringDroste BouwgroepOZF | AchmeaLoohuis HeftruckserviceSickman personenvervoerPopScoolCanisaKey West Bedding BVBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBroeders RecruitmentFysio Centrum KammingaNetwerk NederlandTMS dienstenVincent zonweringPreviderArt2CoolNLG WerkvermogenSigmaxVisionflexEgberink dakbedekkingenHobbelink EfficiencyKnoef, specialist voor bouw en industrieVerscentrum NederlandMK Technology GroupValadisDr. WeigertPlegt-VosGI Business promotorsEetcafe De Blauwe EngelBDOLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BV