Zaterdag 22 september

Achilles ’12 – ATC ’65
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.30 uur

JO9-1 gaat doorrr!

Achilles ’12 JO9-1 grijpt net naast Indoor Twente Cup, maar kan tevreden terug kijken!

Vandaag, dinsdag 2 januari 2018, was het toernooi om de Indoor Twente Cup in Enschede. Een JO9-1 toernooi met boarding, voor teams uit de hoofd- en 1e klasse, waaraan maar liefst 12 teams meededen! De duur van één wedstrijd was 8 minuten, op een klein veld, waarbij de bal het veld niet kan verlaten vanwege de boarding en de netten, kortom een intensieve dag voor onze jongens.

In twee poules van zes werd er gestreden om een plek bij de eerste drie, de beste drie teams van elke poule kwamen daarna bij elkaar in de finale poule om zo verder te spelen om de felbegeerde cup!

 

 

Achilles’12 JO9-1 eindigde keurig als 1ste in de poule, dus bij de beste drie teams en hiermee door naar de finale poule! De toppers uit de andere poule waren in middels ook bekend, zodat er na een pauze werd gestart met de wedstrijden voor de Cup.

Achilles’12 versloeg ATC ’65 op knappe wijze maar moest door onnodig punten verlies uiteindelijk alleen zijn meerdere erkennen in ATC‘65. Een prima 2e plek op een sterk bezet toernooi! De jongens weer een beker en een medaille rijker. En ATC ’65 van harte gefeliciteerd met het winnen van de Indoor Twente Cup!

Een persoonlijk succes was er nog voor onze topper Joshua, hij werd met 4 andere spelers gekozen voor het Indoor Twente Dreamteam!

De Staf

Egberink dakbedekkingenBCapital - Corporate ConsultancyBroeders RecruitmentVincent zonweringHypotheekcompany HengeloAannemersbedrijf Steggink BVPowerspexBloom PersoneelsdienstenCanisaVan Loon beletteringRiwal HengeloSafety ServiceOZF | AchmeaNetwerk NederlandPreviderEurosport BorneArt2CoolNLG WerkvermogenEetcafe De Blauwe EngelLoohuis HeftruckserviceHobbelink EfficiencyKey West Bedding BVFysio Centrum KammingaWeserveVerscentrum NederlandSickman personenvervoerMK Technology GroupLegtenberg Elektrotechniekbunte kleur en interieurBDOHuiskes Kokkeler AutoleasePopScoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBuro Fons NijlandSigmaxVST verspaningValadisKnoef, specialist voor bouw en industrieKlein Poelhuis InstallatietechniekTolettoVisionflexDroste BouwgroepGI Business promotorsTMS dienstenPlegt-VosDr. Weigert