Zaterdag 16 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

JO9-4 kampioen

JO9-4 is een team waarvan de meeste spelertjes sinds het seizoen 2015/2016 bij elkaar voetballen. Nadat vorig jaar drie spelertjes het hogerop gingen proberen, werd het team vanaf het seizoen 2016/2017 versterkt met drie andere spelers: Zain Nazir, Jayden Boers en Tom Verenjans. De overige spelers zijn Thomas Wienk, Levi oude Engberink, Jelmar Glandrup, Sjoerd Mertens, Devon van der Wei, Ruben Landeweer en Djelani Gopal.
Na in de najaarscompetitie een mooie derde plaats behaald te hebben, werd besloten om het in de voorjaarscompetitie een klasse hogerop te proberen. We werden ingedeeld in de vierde klasse 29.
De eerste wedstrijd werd gewonnen, de tweede verloren om daarna weer een aantal wedstrijden met winst af te sluiten. De jongens gingen steeds beter voetballen en werden ook nog eens als collectief erg sterk. De wil om te winnen was er iedere wedstrijd en dat samen maakt een team kampioenskandidaat. Na een gelijkspel tegen concurrent DSVD, terwijl we heel veel scoringskansen hadden, werd er alleen nog maar gewonnen. Tussendoor kwam Simon Maassen ook nog eens ons team versterken.
Na onze laatste wedstrijd, bleek dat de laatste concurrent Quick’20 had gelijkgespeeld. Oké, zij moesten nog één wedstrijd. Bij winst zouden hun net zoveel punten hebben als ons. Op doelsaldo waren we echter niet meer in te halen. We waren dus kampioen!! Met 25 punten uit 10 wedstrijden en 80 goals voor en slechts 12 tegen.
Een hele goede prestatie van het team!
Zaterdag 13 mei werden de spelers gehuldigd en kreeg iedere speler van hun trotse ouders een beker, van de trotse leiders en trainer een medaille en ook van de vereniging een medaille. En van de vereniging kreeg iedereen ook nog eens patat en drinken.
Groetjes team JO9-4, leiders en trainer.
WeserveOZF | AchmeaPreviderKlein Poelhuis InstallatietechniekVerscentrum NederlandDr. WeigertValadisPowerspexEetcafe De Blauwe EngelFysio Centrum KammingaArt2CoolBloom PersoneelsdienstenHobbelink EfficiencyPopScoolKey West Bedding BVVan Loon beletteringSigmaxMK Technology GroupHypotheekcompany HengeloBDOAannemersbedrijf Steggink BVSafety ServiceBroeders RecruitmentNetwerk NederlandEurosport BorneKnoef, specialist voor bouw en industrieHuiskes Kokkeler AutoleaseTolettobunte kleur en interieurSickman personenvervoerVST verspaningGI Business promotorsTMS dienstenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLegtenberg ElektrotechniekVincent zonweringBCapital - Corporate ConsultancyBuro Fons NijlandRiwal HengeloEgberink dakbedekkingenNLG WerkvermogenPlegt-VosCanisaVisionflexLoohuis HeftruckserviceDroste Bouwgroep