Kerstborrel 2015 | Achilles'12

Zondag 19 augustus

De Tubanters – Achilles ’12 1
(toernooi)

Sportpark: ’t Diekman, Enschede
Aanvang: 11.35 uur (eerste wedstrijd)

Kerstborrel 2015

Verslag Kerstborrel 2015 De Blauwe Engel

Op maandag 21 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid De Blauwe Engel gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de kerst. Hij had zelfs voor muziek gezorgd wat de avond zeer geslaagd maakte en iedereen alvast in een fijne kerstsfeer bracht. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2015. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.

Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de businessclub waren de aanwezige businessleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.
Frans Kattenpoel

 

PreviderVincent zonweringRiwal HengeloTolettoPlegt-VosBDOCanisaSafety ServiceGI Business promotorsValadisSickman personenvervoerEetcafe De Blauwe Engelbunte kleur en interieurPowerspexMK Technology GroupBroeders RecruitmentDr. WeigertVerscentrum NederlandBloom PersoneelsdienstenLoohuis HeftruckserviceNetwerk NederlandLegtenberg ElektrotechniekVisionflexWeserveKnoef, specialist voor bouw en industrieVan Loon beletteringHypotheekcompany HengeloHuiskes Kokkeler AutoleaseKey West Bedding BVNLG WerkvermogenOZF | AchmeaKlein Poelhuis InstallatietechniekVST verspaningSigmaxEurosport BorneBCapital - Corporate ConsultancyEgberink dakbedekkingenTMS dienstenHobbelink EfficiencyArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursFysio Centrum KammingaDroste BouwgroepBuro Fons NijlandPopScoolAannemersbedrijf Steggink BV