Zondag 21 oktober

Achilles ’12 – Suryoye Mediterraneo
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Kerstborrel 2015

Verslag Kerstborrel 2015 De Blauwe Engel

Op maandag 21 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid De Blauwe Engel gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de kerst. Hij had zelfs voor muziek gezorgd wat de avond zeer geslaagd maakte en iedereen alvast in een fijne kerstsfeer bracht. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2015. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.

Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de businessclub waren de aanwezige businessleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.
Frans Kattenpoel

 

Van Loon beletteringNetwerk NederlandFysio Centrum KammingaBuro Fons NijlandHypotheekcompany HengeloPreviderWeserveBDOBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKlein Poelhuis InstallatietechniekTolettoKnoef, specialist voor bouw en industriePopScoolCanisaVincent zonweringBCapital - Corporate ConsultancyPlegt-VosBloom Personeelsdienstenbunte kleur en interieurPowerspexBroeders RecruitmentVerscentrum NederlandRiwal HengeloMK Technology GroupKey West Bedding BVEetcafe De Blauwe EngelSafety ServiceGI Business promotorsArt2CoolLegtenberg ElektrotechniekValadisEurosport BorneSickman personenvervoerTMS dienstenHobbelink EfficiencyAannemersbedrijf Steggink BVSigmaxOZF | AchmeaVST verspaningLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenDr. WeigertHuiskes Kokkeler AutoleaseDroste BouwgroepVisionflexNLG Werkvermogen