Zondag 22 april

Achilles ’12 – MVV ’29
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Kerstborrel 2015

Verslag Kerstborrel 2015 De Blauwe Engel

Op maandag 21 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid De Blauwe Engel gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de kerst. Hij had zelfs voor muziek gezorgd wat de avond zeer geslaagd maakte en iedereen alvast in een fijne kerstsfeer bracht. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2015. Tevens werden de plannen voor het nieuwe jaar uitgewisseld met elkaar.

Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de businessclub waren de aanwezige businessleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje wijn mee naar huis dat gesponsord was door de Ouden Molen en GIBP. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.
Frans Kattenpoel

 

Droste BouwgroepDr. WeigertPreviderEetcafe De Blauwe EngelHobbelink EfficiencyRiwal HengeloGI Business promotorsKlein Poelhuis InstallatietechniekTolettoVincent zonweringPopScoolLoohuis HeftruckserviceVisionflexAannemersbedrijf Steggink BVPowerspexBloom PersoneelsdienstenEgberink dakbedekkingenHypotheekcompany HengeloFysio Centrum KammingaHuiskes Kokkeler AutoleaseNetwerk NederlandOZF | AchmeaSickman personenvervoerBCapital - Corporate ConsultancyKey West Bedding BVEurosport BorneDirect Makelaars IJlandWeserveBroeders RecruitmentPlegt-VosCanisaVST verspaningBuro Fons NijlandVan Loon beletteringBCT Architecten, ingenieurs en adviseursMK Technology GroupArt2CoolValadisTMS dienstenKnoef, specialist voor bouw en industrieSigmaxVerscentrum NederlandBDOLegtenberg ElektrotechniekNLG WerkvermogenSafety Servicebunte kleur en interieur