Zaterdag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 19.00 uur

Kerstborrel 2017

Op maandag 18 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. Voorzitter Wouter Brantjes heette alle gasten welkom en keek op een bijzonder mooi jaar terug met  o.a. de 1e aflevering van “The Battle of the Twentse Businessclubs”, het BDO bedrijventoernooi, de opening van het nieuwe kunstgrasveld op het hoofdveld, het sportcafé met Gertjan Verbeek en de handtekeningssessie en het optreden van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Hij bedankte Ronald Westerhof, die de afgelopen jaren het voorzitterschap van de Businessclub en de sponsorcommissie vervuld heeft en  introduceerde Bonhar Acar als zijn opvolger. Bonhar nodigde de sponsors uit om mee te denken over de activiteiten die we het komende jaar zouden kunnen doen met de Businessclub. Tevens hoopt hij op nieuwe potentiële sponsors zodat de groep uitgebreid wordt.

In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2017.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje drank mee naar huis. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

BCapital - Corporate ConsultancyPopScoolPlegt-VosVST verspaningVisionflexbunte kleur en interieurSafety ServiceKnoef, specialist voor bouw en industrieVan Loon beletteringDirect Makelaars IJlandBLH TradingTolettoLegtenberg ElektrotechniekValadisFysio Centrum KammingaBDOSickman personenvervoerJonkman CoatingHuiskes Kokkeler AutoleaseWeserveHobbelink EfficiencyMK Technology GroupArt2CoolLoohuis HeftruckserviceSigmaxEetcafe De Blauwe EngelVEPA HengeloAannemersbedrijf Steggink BVCanisaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPreviderTMS dienstenDe Oude MolenKlein Poelhuis InstallatietechniekBuro Fons NijlandPowerspexVincent zonweringDr. WeigertKey West Bedding BVOZF | AchmeaDroste BouwgroepRiwal HengeloEgberink dakbedekkingenHypotheekcompany HengeloNLG WerkvermogenEurosport BorneRuud Winkelhuis ArchitectBloom PersoneelsdienstenGI Business promotorsBroeders Recruitment