Zaterdag 16 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Kerstborrel 2017

Op maandag 18 december heeft de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid ‘De Blauwe Engel’ gehouden. Gastheer Ferry Rollman ontving de gasten met hun partners in een sfeervolle omgeving zo vlak voor de Kerst. Voorzitter Wouter Brantjes heette alle gasten welkom en keek op een bijzonder mooi jaar terug met  o.a. de 1e aflevering van “The Battle of the Twentse Businessclubs”, het BDO bedrijventoernooi, de opening van het nieuwe kunstgrasveld op het hoofdveld, het sportcafé met Gertjan Verbeek en de handtekeningssessie en het optreden van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Hij bedankte Ronald Westerhof, die de afgelopen jaren het voorzitterschap van de Businessclub en de sponsorcommissie vervuld heeft en  introduceerde Bonhar Acar als zijn opvolger. Bonhar nodigde de sponsors uit om mee te denken over de activiteiten die we het komende jaar zouden kunnen doen met de Businessclub. Tevens hoopt hij op nieuwe potentiële sponsors zodat de groep uitgebreid wordt.

In een leuke informele ambiance werd er gezellig met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en drankje dat door het vriendelijke personeel van de Blauwe Engel wordt geserveerd. Er werd natuurlijk met elkaar zowel sportief als zakelijk terug gekeken op het jaar 2017.
Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de Businessclub zijn de aanwezige businesslclubleden zeer erkentelijk voor hun aanwezigheid. Iedereen kreeg nog een leuk kistje drank mee naar huis. De businessleden die niet aanwezig konden zijn, kregen hun presentje thuis bezorgd.

Frans Kattenpoel

Vincent zonweringSafety ServiceRiwal HengeloSickman personenvervoerEgberink dakbedekkingenBroeders RecruitmentValadisAannemersbedrijf Steggink BVGI Business promotorsKlein Poelhuis InstallatietechniekLoohuis Heftruckservicebunte kleur en interieurBuro Fons NijlandNetwerk NederlandVisionflexHuiskes Kokkeler AutoleaseLegtenberg ElektrotechniekPopScoolVerscentrum NederlandBloom PersoneelsdienstenArt2CoolDr. WeigertBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPowerspexTMS dienstenHobbelink EfficiencyNLG WerkvermogenHypotheekcompany HengeloMK Technology GroupVan Loon beletteringVST verspaningKey West Bedding BVEurosport BorneCanisaBDOSigmaxFysio Centrum KammingaPreviderTolettoKnoef, specialist voor bouw en industrieWeserveEetcafe De Blauwe EngelPlegt-VosOZF | AchmeaBCapital - Corporate ConsultancyDroste Bouwgroep