Zondag 17 december

Achilles ’12 – Luctor et Emergo
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

 

Kerstborrel 2017

Beste businessleden van Achilles’12,

Op maandag 18 december 20.00 uur houdt de businessclub van Achilles’12 een kerstborrel bij ons businesslid Ferry Rollman van De Blauwe Engel. Gastheer Ferry zal u graag ontvangen met jullie partners om alvast, net zoals vorig jaar, in een fijne kerstsfeer te komen. We willen daarbij met u graag terugkijken op 2017 en van u horen wat u ervan gevonden hebt. Tevens horen we graag of er nog ideeën zijn voor het komende jaar en hopen ook met de aanwezigheid van de partners er een gezellige avond van te maken. Zoals u in onze nieuwsbrief hebt kunnen lezen, staan er al weer enkele leuke activiteiten voor 2018 gepland.

Het bestuur van Achilles’12 en de activiteitencommissie van de businessclub zouden het zeer waarderen, indien u bij deze avond aanwezig kunt zijn. Tevens kunt ook een aspirant lid als introducé meenemen. Graag vernemen wij voor vrijdag 15 december van u, via onderstaand mailadres of u wel of niet aanwezig zult zijn en met hoeveel personen.

Namens de sponsorcommissie
sponsoring@achilles12.nl

PS
Op vrijdag 5 januari 2017 om 20.30 uur houdt Achilles’12 de nieuwjaarsreceptie voor de leden van de vereniging. We zouden het als sponsorcommissie bijzonder op prijs stellen dat u als sponsor van Achilles’12 ook bij deze clubavond aanwezig bent. U hoeft zich niet op te geven voor deze avond, maar we hopen natuurlijk wel dat we op een grote opkomst mogen rekenen. U mag dan ook nieuwe potentiële sponsors meenemen om kennis te maken met de club.

BCT Architecten, ingenieurs en adviseursPopScoolWeservePowerspexTMS dienstenJonkman CoatingBCapital - Corporate ConsultancySickman personenvervoerSigmaxbunte kleur en interieurVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industrieLegtenberg ElektrotechniekHuiskes Kokkeler AutoleaseGI Business promotorsHobbelink EfficiencyHypotheekcompany HengeloDr. WeigertBLH TradingDirect Makelaars IJlandEurosport BorneEetcafe De Blauwe EngelDe Oude MolenVEPA HengeloVan Loon beletteringRuud Winkelhuis ArchitectNLG WerkvermogenBloom PersoneelsdienstenDroste BouwgroepBroeders RecruitmentKlein Poelhuis InstallatietechniekPreviderValadisCanisaBuro Fons NijlandKey West Bedding BVEgberink dakbedekkingenRiwal HengeloArt2CoolOZF | AchmeaFysio Centrum KammingaBDOTolettoVST verspaningAannemersbedrijf Steggink BVMK Technology GroupSafety ServiceLoohuis HeftruckserviceVincent zonweringPlegt-Vos