Zaterdag 26 augustus

Achilles ’12 – Heino
(oefen)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 13.00 uur

 

Mobiel digitaal wedstrijdformulier

Alle teamleden kunnen voortaan op smartphone of tablet de wedstrijdinformatie van hun team zien. Je kunt alvast de KNVB wedstrijdzaken-app installeren.

Via de app kun je het programma en de uitslagen van je team volgen. In het mDWF kun je zien welke spelers deel uitmaken van het team. De teamleiders (of soms de aanvoerder) en de scheidsrechters doen de wedstrijdadministratie voortaan op smartphone of tablet. Op de wedstrijddag kun je zien wie er gaan spelen. De pc’s in onze commissiekamer kunnen daar niet meer voor worden gebruikt.
Onze teamleiders krijgen vóór het begin van het nieuwe seizoen (op zaterdag 2 september met de bekerwedstrijden) nog nadere instructie. In de zomer voert Achilles alle teams in in sporlink, zodat je voor aanvang van het seizoen de teamsamenstelling kunt zien.

Wedstrijdzaken app
Om te zien hoe het werkt, kun je alvast de wedstrijdzaken-app van de KNVB downloaden en installeren. Daarvoor heb je jouw bij de KNVB in sportlink geregistreerde e-mailadres nodig. Mocht je niet weten welk e-mailadres van jou is geregistreerd, dan kun je navraag doen bij onze ledenadministratie.

Digitale spelerspas
Een belangrijke verandering is dat de controle van de spelerspassen ook op de smartphone gebeurt. Als je de app hebt geïnstalleerd, kun je ook jouw ‘digitale pas’ zien. Als daar geen pasfoto of goed gelijkende actuele pasfoto te zien is, kun je alvast een nieuwe pasfoto mailen of appen naar onze ledenadministratie. Zij zorgen ervoor dat die foto in sportlink komt.

Kijk hier voor een introductievideo over het gebruik van mDWF.
En in de bijlage een uitgebreide presentatie van het mDWF: 17-Invoering mDWF vanaf JO13 seizoen ’17-’18 def website

 

 

GI Business promotorsValadisVEPA HengeloTMS dienstenFysio Centrum KammingaAannemersbedrijf Steggink BVPlegt-VosJonkman CoatingPreviderDirect Makelaars IJlandRiwal HengeloVincent zonweringKey West Bedding BVDr. WeigertSafety ServiceMK Technology GroupVan Loon beletteringBDONLG WerkvermogenArt2CoolOZF | AchmeaDe Oude MolenLegtenberg ElektrotechniekBroeders RecruitmentEgberink dakbedekkingenLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloBuro Fons NijlandKlein Poelhuis InstallatietechniekSickman personenvervoerLesscher ITHobbelink EfficiencyWeserveBLH TradingBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBloom PersoneelsdienstenPowerspexHuiskes Kokkeler AutoleaseVisionflexSigmaxEurosport BorneRuud Winkelhuis ArchitectTolettoCanisaEetcafe De Blauwe EngelVST verspaningDroste BouwgroepBCapital - Corporate ConsultancyKnoef, specialist voor bouw en industriePopScoolbunte kleur en interieur