Zaterdag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 19.00 uur

Ontketend Achilles '12 JO9-1 pakt titel!

Ontketend Achilles ’12 JO9-1 geeft gas tegen Wilhelmina J09-1 en pakt titel!

Na een pracht seizoen vol met hoogtepunten is het de jongens dan eindelijk gelukt om het kampioenschap binnen te slepen. Het seizoen begon al vroeg in het voorjaar(mei) waarbij tijdens de selectietrainingen de huidige acht jongens werden gekozen. (Daan, Robin, Dylan, Bas, Joshua, Thijs, Naud, Pepijn).

Na een goede voorbereiding met veel gewonnen oefenwedstrijden was het dan tijd om de competitie te starten. Al van af het begin van de competitie won Achilles 12 JO9-1 de ene na de andere wedstrijd. Vaak was het klasse verschil erg groot maar sommige wedstrijden nam de spanning toch wel erg toe. Zo won Achilles ’12 JO9-1 nipt van SDC JO9-1 met 7-6, en kon De Esch ook goed meekomen maar wist Achilles toch te winnen met 4-2! Met veel passie, inzet, kwaliteit en mede door hulp van de ouders, leiders en trainers naast de kant begon het team ook steeds beter te voetballen.

De jongens zagen in dat door goed combinatiespel en gezamenlijk elke week hard te werken er iets moois bereikt kon worden! Ze zijn er dus ook vol voor gegaan tot aan het einde. Zo had Wilhelmina JO9-1 niet veel in te brengen tegen een veel sterker Achilles. De laatste wedstrijd hebben de jongens goed gevoetbald en erg hard gewerkt. Na het laatste fluitsignaal kon de ( kinder) champagne ontkurkt worden, eindstand 11-2 in het voordeel van Achilles.

Ongeslagen kampioen in de 1ste klasse en in het voorjaar debuterend in de hoofdklasse! Super gedaan jongens en geniet er van!

John en Emanuella speciale dank voor het openen van het clubhuis! Sergen bedankt voor de heerlijke friet van Kwalitaria!

Uitslagen Achilles ’12 JO9-1 competitie:

 

 

 

 

 

 

de Trainerstaf JO9-1

 

Ruud Winkelhuis ArchitectTMS dienstenKlein Poelhuis InstallatietechniekPlegt-VosPopScoolEurosport BorneSigmaxLoohuis HeftruckserviceVEPA HengeloKey West Bedding BVEetcafe De Blauwe EngelEgberink dakbedekkingenDr. WeigertPreviderVST verspaningGI Business promotorsHobbelink EfficiencyFysio Centrum KammingaMK Technology GroupBroeders RecruitmentDirect Makelaars IJlandWeserveValadisVincent zonweringDe Oude MolenBDONLG WerkvermogenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursJonkman CoatingRiwal HengeloPowerspexbunte kleur en interieurAannemersbedrijf Steggink BVLegtenberg ElektrotechniekSafety ServiceVisionflexSickman personenvervoerBLH TradingHuiskes Kokkeler AutoleaseBloom PersoneelsdienstenArt2CoolKnoef, specialist voor bouw en industrieBCapital - Corporate ConsultancyVan Loon beletteringDroste BouwgroepTolettoOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloBuro Fons NijlandCanisa