Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Openingsavond kunstgrasveld

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Afgelopen zaterdagavond 14 oktober, is het kunstgrasveld officieel in gebruik genomen door wethouder Claudio Bruggink. Voorzitter Wouter Brantjes begeleidde de wethouder bij opkomst van de spelers op het nieuwe veld met daarbij een sfeervolle entourage met veel fakkels voor de hoofdtribune. Wouter ging kort in op het lange voortraject en de vele overlegsituaties van penningmeester Cristian Kamphuis met de gemeente en de aannemers. Met uiteindelijk veel hulp was het nieuwe hoofdveld met kurkkorrels toch nog op tijd klaar en ligt er nu fantastisch bij. Voor de wedstrijd was de nieuwe hoofdsponsor Previder in de persoon van directeur Tim Timmerman reeds verwelkomt in de sponsorruimte en hij kreeg daar de foto van het 1e elftal overhandigd. Op veel plaatsen rond het veld was te zien dat Previder de komende 3 jaar onze nieuwe hoofdsponsor is. In het sponsorhome hadden de sponsors al genoten van het heerlijk buffet van Ferry Rollman van de Blauwe Engel. Door de sensationele overwinning van 3-2, na een achterstand van 0-2, zat de stemming er bij Achilles’12 goed in. Het was na deze druk bezochte derby na lang gezellig in de sponsorruimte en het clubhuis.

MK Technology GroupWeserveRiwal HengeloKlein Poelhuis InstallatietechniekHypotheekcompany HengeloLegtenberg ElektrotechniekBroeders RecruitmentTolettoEgberink dakbedekkingenVan Loon beletteringBuro Fons NijlandFysio Centrum KammingaHuiskes Kokkeler AutoleaseCanisaLoohuis HeftruckserviceArt2CoolEurosport BornePreviderBCapital - Corporate ConsultancyDroste BouwgroepHobbelink EfficiencyBloom PersoneelsdienstenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKnoef, specialist voor bouw en industrieEetcafe De Blauwe EngelValadisPlegt-VosBDOVisionflexVST verspaningNLG WerkvermogenDr. WeigertGI Business promotorsPopScoolSafety ServiceNetwerk NederlandOZF | AchmeaSickman personenvervoerVincent zonweringVerscentrum NederlandKey West Bedding BVAannemersbedrijf Steggink BVSigmaxTMS dienstenbunte kleur en interieurPowerspex