Zondag 25 februari

SDC ’12 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Molendijk, Denekamp
Aanvang: 14.00 uur

Procedure gestaakte wedstrijden

Bij deze attenderen wij je op de procedure rondom gestaakte wedstrijden, in situaties anders dan een ongeval of weersomstandigheden. Mocht dit voorkomen, is zowel de scheidsrechter als vereniging verplicht om binnen drie werkdagen na de wedstrijddatum te rapporteren over het staken c.q. niet uitspelen van een wedstrijd.

Het is belangrijk dat in deze rapportage zo duidelijk en uitgebreid mogelijk wordt omschreven wat en/of wie de reden is geweest van het staken. De rapportage van de (club-)scheidsrechter en die van de vereniging mogen niet identiek zijn. Dit betekent dat zij allebei onafhankelijk van elkaar moeten rapporteren. Hiervoor kunnen de rapportformulieren gebruikt worden die je hier vindt.

Er wordt na het staken van een wedstrijd dus geen automatisch bericht verstuurd vanuit de KNVB waarin wordt gevraagd te rapporteren. Indien de benodigde rapportages niet binnen de gestelde termijn van drie werkdagen na de wedstrijddatum zijn ontvangen, wordt er door middel van een rappelbrief alsnog gevraagd om te rapporteren. Aan deze automatische rappelbrieven zijn administratiekosten verbonden.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

MK Technology GroupVEPA HengeloRuud Winkelhuis ArchitectHypotheekcompany HengeloEetcafe De Blauwe EngelHobbelink EfficiencyLegtenberg ElektrotechniekSafety ServiceDr. WeigertOZF | AchmeaVan Loon beletteringLoohuis HeftruckserviceNLG WerkvermogenVST verspaningKlein Poelhuis InstallatietechniekHuiskes Kokkeler AutoleaseEurosport BorneSickman personenvervoerAannemersbedrijf Steggink BVArt2CoolJonkman CoatingBCapital - Corporate ConsultancyTolettoDe Oude MolenValadisKey West Bedding BVBloom PersoneelsdienstenDirect Makelaars IJlandCanisabunte kleur en interieurSigmaxPowerspexVisionflexBroeders RecruitmentKnoef, specialist voor bouw en industrieVincent zonweringPopScoolGI Business promotorsBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPreviderBDODroste BouwgroepBLH TradingTMS dienstenRiwal HengeloFysio Centrum KammingaWeserveBuro Fons NijlandPlegt-VosEgberink dakbedekkingen