Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Procedure gestaakte wedstrijden

Bij deze attenderen wij je op de procedure rondom gestaakte wedstrijden, in situaties anders dan een ongeval of weersomstandigheden. Mocht dit voorkomen, is zowel de scheidsrechter als vereniging verplicht om binnen drie werkdagen na de wedstrijddatum te rapporteren over het staken c.q. niet uitspelen van een wedstrijd.

Het is belangrijk dat in deze rapportage zo duidelijk en uitgebreid mogelijk wordt omschreven wat en/of wie de reden is geweest van het staken. De rapportage van de (club-)scheidsrechter en die van de vereniging mogen niet identiek zijn. Dit betekent dat zij allebei onafhankelijk van elkaar moeten rapporteren. Hiervoor kunnen de rapportformulieren gebruikt worden die je hier vindt.

Er wordt na het staken van een wedstrijd dus geen automatisch bericht verstuurd vanuit de KNVB waarin wordt gevraagd te rapporteren. Indien de benodigde rapportages niet binnen de gestelde termijn van drie werkdagen na de wedstrijddatum zijn ontvangen, wordt er door middel van een rappelbrief alsnog gevraagd om te rapporteren. Aan deze automatische rappelbrieven zijn administratiekosten verbonden.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Vincent zonweringHypotheekcompany HengeloPlegt-VosKlein Poelhuis InstallatietechniekBuro Fons NijlandSigmaxArt2CoolBCapital - Corporate ConsultancyAannemersbedrijf Steggink BVLegtenberg ElektrotechniekNLG WerkvermogenBroeders RecruitmentFysio Centrum KammingaEgberink dakbedekkingenWeserveVan Loon beletteringGI Business promotorsbunte kleur en interieurPopScoolNetwerk NederlandValadisBloom PersoneelsdienstenEurosport BorneOZF | AchmeaVerscentrum NederlandBDOMK Technology GroupKey West Bedding BVVST verspaningDr. WeigertKnoef, specialist voor bouw en industrieDroste BouwgroepCanisaSickman personenvervoerSafety ServiceBCT Architecten, ingenieurs en adviseursEetcafe De Blauwe EngelRiwal HengeloVisionflexHobbelink EfficiencyPreviderTMS dienstenTolettoHuiskes Kokkeler AutoleasePowerspexLoohuis Heftruckservice