Zaterdag 22 september

Achilles ’12 – ATC ’65
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 19.30 uur

Radio 1 bij FC Twente dames

Terwijl de klusploeg van Achiĺles’12 druk bezig was om het hoofdveld zo goed mogelijk in orde te krijgen voor de 1e competitiewedstrijd bij Achilles’12 van de FC Twente dames op vrijdag 7 september om 19.30 uur tegen PSV, werden er enkele dames van FCT aan de zijlijn geinterviewd. Het interview was live op de radio 1. Zie/hoor bijlage.

E.e.a. had te maken met de damesinterland van dezelfde avond Noorwegen-Nederland i.v.m de kwalificatie voor het WK in Frankrijk.

Frans Kattenpoel

Key West Bedding BVPowerspexPlegt-VosVan Loon beletteringVisionflexArt2CoolRiwal HengeloVincent zonweringLegtenberg ElektrotechniekBCapital - Corporate ConsultancyNetwerk NederlandBuro Fons NijlandKlein Poelhuis InstallatietechniekWeserveLoohuis HeftruckserviceVerscentrum NederlandEetcafe De Blauwe EngelOZF | AchmeaBroeders RecruitmentMK Technology GroupEurosport BorneValadisPreviderHobbelink EfficiencyHuiskes Kokkeler AutoleaseCanisaFysio Centrum KammingaGI Business promotorsKnoef, specialist voor bouw en industrieTMS dienstenSigmaxBCT Architecten, ingenieurs en adviseursAannemersbedrijf Steggink BVTolettoBDONLG WerkvermogenSickman personenvervoerSafety ServiceDroste BouwgroepDr. WeigertVST verspaningPopScoolbunte kleur en interieurBloom PersoneelsdienstenEgberink dakbedekkingenHypotheekcompany Hengelo