Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Radio 1 bij FC Twente dames

Terwijl de klusploeg van Achiĺles’12 druk bezig was om het hoofdveld zo goed mogelijk in orde te krijgen voor de 1e competitiewedstrijd bij Achilles’12 van de FC Twente dames op vrijdag 7 september om 19.30 uur tegen PSV, werden er enkele dames van FCT aan de zijlijn geinterviewd. Het interview was live op de radio 1. Zie/hoor bijlage.

E.e.a. had te maken met de damesinterland van dezelfde avond Noorwegen-Nederland i.v.m de kwalificatie voor het WK in Frankrijk.

Frans Kattenpoel

Vincent zonweringAannemersbedrijf Steggink BVSafety ServiceFysio Centrum KammingaKlein Poelhuis InstallatietechniekEgberink dakbedekkingenNetwerk NederlandArt2CoolPowerspexGI Business promotorsSigmaxEetcafe De Blauwe EngelDr. WeigertKey West Bedding BVTMS dienstenPlegt-VosValadisEurosport BorneVan Loon beletteringHuiskes Kokkeler AutoleaseBDOLegtenberg ElektrotechniekVerscentrum NederlandVST verspaningBroeders RecruitmentCanisaLoohuis HeftruckserviceHobbelink EfficiencyKnoef, specialist voor bouw en industrieSickman personenvervoerPopScoolTolettoNLG WerkvermogenRiwal HengeloOZF | AchmeaWeservebunte kleur en interieurBloom PersoneelsdienstenHypotheekcompany HengeloVisionflexBuro Fons NijlandBCT Architecten, ingenieurs en adviseursPreviderBCapital - Corporate ConsultancyMK Technology GroupDroste Bouwgroep