Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Radio 1 bij FC Twente dames

Terwijl de klusploeg van Achiĺles’12 druk bezig was om het hoofdveld zo goed mogelijk in orde te krijgen voor de 1e competitiewedstrijd bij Achilles’12 van de FC Twente dames op vrijdag 7 september om 19.30 uur tegen PSV, werden er enkele dames van FCT aan de zijlijn geinterviewd. Het interview was live op de radio 1. Zie/hoor bijlage.

E.e.a. had te maken met de damesinterland van dezelfde avond Noorwegen-Nederland i.v.m de kwalificatie voor het WK in Frankrijk.

Frans Kattenpoel

Egberink dakbedekkingenSafety ServiceNetwerk NederlandMK Technology GroupDr. WeigertValadisOZF | AchmeaPlegt-VosBDOTolettoBroeders RecruitmentLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelDroste BouwgroepBuro Fons NijlandSigmaxWeserveNLG WerkvermogenEurosport BorneAannemersbedrijf Steggink BVTMS dienstenKey West Bedding BVVerscentrum NederlandArt2CoolBloom PersoneelsdienstenVisionflexSickman personenvervoerHypotheekcompany HengeloVan Loon beletteringBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKnoef, specialist voor bouw en industriebunte kleur en interieurRiwal HengeloPreviderHuiskes Kokkeler AutoleaseKlein Poelhuis InstallatietechniekFysio Centrum KammingaPowerspexVincent zonweringBCapital - Corporate ConsultancyCanisaPopScoolVST verspaningLoohuis HeftruckserviceGI Business promotorsHobbelink Efficiency