Zondag 22 april

Achilles ’12 – MVV ’29
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

BDO Bedrijventoernooi

Met een recorddeelname van 25 bedrijventeams heeft BDO voor de 9e keer zijn toernooi gehouden bij Achilles’12

Het toernooi staat al jaren op de agenda van veel bedrijven omdat het vanwege de sportieve uitdaging, het goede doel en de gezelligheid een goede naam heeft opgebouwd. Dit jaar heeft BDO als goede doel gekozen voor Scoren in de Wijk waarvoor commissaris Ton Heerts en oud speler Eddy Achterberg van FC Twente speciaal naar Achilles’12 waren gekomen om de cheque van Euro 4750,- in ontvangst te nemen. Ton Heerts gaf in zijn toespraak nog eens aan dat het belangrijk is dat er maatschappelijke projecten zijn waar mensen terecht kunnen die anders in een sociaal isolement terecht komen. Het is voor FC Twente altijd een doelstelling geweest om daar een initiërende rol in te hebben onder de bevlogen leiding van Drees Kroes en hij is blij dat plaatselijke verenigingen zoals Achilles’12 daar aan meewerken. Door het inschrijfgeld van de bedrijven van het toernooi is de donatie bij elkaar verzameld.

Bij de dames was de eindstand 1. Smallsteps 2.Humanitas 3. Smallsteps 2.

Bij de heren werd Team Fysio 3e, Humanitas 2e en DVEP met een doelpunt in de laatste minuut winnaar van de BDO cup.

Voor de finale werden er eerst strafschoppen geschoten op keeper Joel Drommel van FC Twente en Jong Oranje. De dames van Smallsteps en de heren van DVEP wisten ook deze strafschoppenseries te winnen. Ondanks de regen aan het begin van de avond kan de organisatie terugkijken op een bijzonder geslaagd toernooi dat werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een geweldige afterparty. Volgend jaar zal het BDO toernooi het 10 jarig jubileum vieren op de velden van het Wilbert.

Frans Kattenpoel.

 

Aannemersbedrijf Steggink BVVan Loon beletteringKnoef, specialist voor bouw en industrieArt2CoolGI Business promotorsHobbelink EfficiencyVerscentrum NederlandSickman personenvervoerLoohuis HeftruckserviceOZF | AchmeaVisionflexbunte kleur en interieurPreviderSigmaxBDOBroeders RecruitmentFysio Centrum KammingaSafety ServiceKlein Poelhuis InstallatietechniekBuro Fons NijlandEurosport BorneNetwerk NederlandHypotheekcompany HengeloCanisaEgberink dakbedekkingenPlegt-VosDroste BouwgroepHuiskes Kokkeler AutoleaseBCapital - Corporate ConsultancyMK Technology GroupPopScoolTMS dienstenVST verspaningKey West Bedding BVNLG WerkvermogenDirect Makelaars IJlandLegtenberg ElektrotechniekEetcafe De Blauwe EngelRiwal HengeloBCT Architecten, ingenieurs en adviseursValadisBloom PersoneelsdienstenVincent zonweringTolettoWeservePowerspexDr. Weigert