Zondag 14 mei

Helios – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Colmschate-Zuid, Deventer
Aanvang: 14.00 uur

BDO Bedrijventoernooi

Twentsewens Ambulance krijgt € 4.500, – tijdens BDO Cup 2016
BDO-2016-prijs

De Twentsewens Ambulance mocht afgelopen vrijdag € 4.500, – in ontvangst nemen na afloop van het BDO toernooi van Maria Yarbug en Odette van der Kuil van BDO Accountants uit Hengelo.

De Stichting Twentsewens Ambulance is een non-profit organisatie en wordt bemand door vrijwilligers. De stichting is een vrijwilligersorganisatie. De vrijwilligers zijn professioneel en enthousiast en zijn afkomstig uit de (ambulance)zorgsector. Een speciale groep die gratis gebruik kan maken van de wensambulance vormen zij die chronisch ziek zijn of patiënten die in een laatste levensfase verkeren. Je zou dan zo graag iets extra’s voor hen willen doen. Binnen het reguliere ambulancevervoer is daar vaak door tijdgebrek niet de mogelijkheid toe. De Stichting Twentsewens Ambulance richt zich dan ook expliciet op deze groep. Naar aanleiding van een intakegesprek zal worden gekeken of de aanvraag in aanmerking komt voor vervoer met de Twentsewens Ambulance naar een plaats in binnen of buitenland voor een ontspannen uitstapje met familie.

Het toernooi is al weer voor het 8e jaar georganiseerd bij Achilles’12 en er is altijd een goed doel aan gekoppeld. Het inleggeld van niet minder dan 23 deelnemende bedrijventeams ging dit jaar naar de Twentsewens Ambulance. De cheque van € 4.500, – werd in ontvangst genomen door Cor Havelaar van de Twentsewens Ambulance. Het toernooi werd bij de heren gewonnen door DVEP die in de finale OZF in de laatste minuten van de wedstrijd versloeg met 1-0. Bij de dames won Smallsteps de finale van Fysio Team. Jan Jaap Zijlman van BDO reikte de prijzen uit.

Na de prijsuitreiking kon iedereen nog verder genieten van een heerlijke barbecue op het overvolle terras van Achilles’12. Het organiserende BDO, de Twentse Wensambulance en de voetbalclub Achilles’12 kijken terug op een fantastisch en zeer gezellig toernooi.

Frans Kattenpoel

MK Technology GroupBCT Architecten, ingenieurs en adviseursAannemersbedrijf Steggink BVLesscher ITDr. WeigertEurosport BornePopScoolPlegt-VosFysio Centrum KammingaGI Business promotorsEgberink dakbedekkingenVST verspaningDe Oude MolenRuud Winkelhuis ArchitectCanisaDroste BouwgroepPowerspexVisionflexBuro Fons NijlandVincent zonweringTMS dienstenBLH TradingNLG WerkvermogenJonkman CoatingBDOArt2CoolHuiskes Kokkeler AutoleaseOZF | AchmeaRiwal HengeloSickman personenvervoerValadisHobbelink EfficiencyHypotheekcompany HengeloSafety ServiceSigmaxTolettoKnoef, specialist voor bouw en industrieEetcafe De Blauwe Engelbunte kleur en interieurWeserveBloom PersoneelsdienstenPreviderKey West Bedding BVLegtenberg ElektrotechniekLoohuis HeftruckserviceKlein Poelhuis InstallatietechniekBroeders RecruitmentVan Loon beletteringBCapital - Corporate ConsultancyVEPA HengeloDirect Makelaars IJland