Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
GAAT NIET DOOR

 

BDO Bedrijventoernooi

Met een recorddeelname van 25 bedrijventeams heeft BDO voor de 9e keer zijn toernooi gehouden bij Achilles’12

Het toernooi staat al jaren op de agenda van veel bedrijven omdat het vanwege de sportieve uitdaging, het goede doel en de gezelligheid een goede naam heeft opgebouwd. Dit jaar heeft BDO als goede doel gekozen voor Scoren in de Wijk waarvoor commissaris Ton Heerts en oud speler Eddy Achterberg van FC Twente speciaal naar Achilles’12 waren gekomen om de cheque van Euro 4750,- in ontvangst te nemen. Ton Heerts gaf in zijn toespraak nog eens aan dat het belangrijk is dat er maatschappelijke projecten zijn waar mensen terecht kunnen die anders in een sociaal isolement terecht komen. Het is voor FC Twente altijd een doelstelling geweest om daar een initiërende rol in te hebben onder de bevlogen leiding van Drees Kroes en hij is blij dat plaatselijke verenigingen zoals Achilles’12 daar aan meewerken. Door het inschrijfgeld van de bedrijven van het toernooi is de donatie bij elkaar verzameld.

Bij de dames was de eindstand 1. Smallsteps 2.Humanitas 3. Smallsteps 2.

Bij de heren werd Team Fysio 3e, Humanitas 2e en DVEP met een doelpunt in de laatste minuut winnaar van de BDO cup.

Voor de finale werden er eerst strafschoppen geschoten op keeper Joel Drommel van FC Twente en Jong Oranje. De dames van Smallsteps en de heren van DVEP wisten ook deze strafschoppenseries te winnen. Ondanks de regen aan het begin van de avond kan de organisatie terugkijken op een bijzonder geslaagd toernooi dat werd afgesloten met een heerlijke barbecue en een geweldige afterparty. Volgend jaar zal het BDO toernooi het 10 jarig jubileum vieren op de velden van het Wilbert.

Frans Kattenpoel.

 

GI Business promotorsHobbelink EfficiencyDirect Makelaars IJlandBDOSickman personenvervoerVisionflexVincent zonweringBloom PersoneelsdienstenHuiskes Kokkeler AutoleaseWeserveLoohuis HeftruckserviceKnoef, specialist voor bouw en industrieEurosport BorneLesscher ITRiwal HengeloBLH TradingDr. WeigertJonkman CoatingMK Technology GroupAannemersbedrijf Steggink BVEgberink dakbedekkingenSigmaxVan Loon beletteringTolettoCanisaPopScoolEetcafe De Blauwe EngelLegtenberg Elektrotechniekbunte kleur en interieurVST verspaningFysio Centrum KammingaHypotheekcompany HengeloTMS dienstenKey West Bedding BVDroste BouwgroepNLG WerkvermogenOZF | AchmeaPowerspexRuud Winkelhuis ArchitectArt2CoolBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVEPA HengeloSafety ServiceValadisBuro Fons NijlandPlegt-VosBroeders RecruitmentBCapital - Corporate ConsultancyPreviderKlein Poelhuis InstallatietechniekDe Oude Molen