Zondag 21 januari

Achilles ’12 – Losser
(oefenwedstrijd)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 10.30 uur

Sponsoravond bij Huiskes Kokkeler

Achilles’12 avond bij hoofdsponsor Huiskes Kokkeler
Huikes-kok-1

Met bijna 100 gasten heeft Achilles’12 dinsdag 31 mei op uitnodiging van hoofdsponsor Huiskes Kokkeler een bezoek gebracht aan de showrooms van dit grote garagebedrijf. Door het leuke en interessante programma was er door de sponsoren, 1e en 2 e selectie, bestuur en klusploeg veel aandacht voor de sprekers. Nadat Ronald Westerhof als voorzitter van de sponsorcommissie iedereen welkom had geheten, gaf hij het woord aan directielid Marco Golbach. Marco bracht de organisatie van Huiskes Kokkeler en zijn auto’s op een spetterende manier in beeld. Het bedrijf, waar 250 medewerkers werken, verkoopt en leased Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. En dat ze een flinke speler in de automarkt in de regio en Nederland zijn blijkt wel uit zijn presentatie. Het bedrijf bereidt zijn prachtige locatie aan de A35 de komende tijd tevens fors uit. Aanvoerder van het 1e elftal Mart Schepers gaf samen met zijn compagnon Sven Koelen aan hoe hun bedrijf Salutis arbeidsorganisaties ondersteunt om toekomstig verzuimrisico’s van werknemers zo veel mogelijk te beperken dan wel te voorkomen.

Na de pauze werd Andy van der Meijde geïnterviewd door de bekende sportjournalist Eddy van der Ley. Eddy ging met Andy zijn gehele carrière langs en in 40 minuten kwamen daarbij leuke anekdotes langs over zijn tijd bij Ajax, FC Twente, Inter Milaan en Everton. Daarbij vertelde Andy o.a. over Fred Rutten, de familie Boomkamp, de vechtpartijen van spelers van Inter Milaan en een heuse dierentuin die zijn ex vrouw in Engeland om zijn huis had gemaakt. Andy was heel open in zijn verhaal en gaf een behoorlijke inkijk in zijn turbulente voetbal- en privéleven. Tijdens de presentaties werden we op een uitstekende manier van hapjes en drankjes voorzien door cateringbedrijf Visschedijk. De presentatoren werden verrast met een leuke attentie van de Oude Molen. Achilles’12 dankt Huiskes Kokkeler voor deze fantastische avond en is blij dat het bedrijf nog een jaar doorgaat met de sponsoring van het 1e elftal. In de bijlage verwijs ik naar de prachtige fotoreportage van Willem van Duist.

Namens de sponsorcommissie
Frans Kattenpoel

BDODroste BouwgroepMK Technology GroupEurosport BornePopScoolVisionflexRiwal HengeloValadisPlegt-VosDirect Makelaars IJlandBLH TradingJonkman CoatingTMS dienstenTolettoSickman personenvervoerLoohuis HeftruckserviceNLG Werkvermogenbunte kleur en interieurSigmaxBroeders RecruitmentVincent zonweringPowerspexGI Business promotorsVan Loon beletteringEetcafe De Blauwe EngelSafety ServiceEgberink dakbedekkingenHuiskes Kokkeler AutoleaseFysio Centrum KammingaBloom PersoneelsdienstenHobbelink EfficiencyArt2CoolVST verspaningBuro Fons NijlandPreviderHypotheekcompany HengeloOZF | AchmeaKnoef, specialist voor bouw en industrieBCapital - Corporate ConsultancyLegtenberg ElektrotechniekAannemersbedrijf Steggink BVDr. WeigertVEPA HengeloWeserveRuud Winkelhuis ArchitectKlein Poelhuis InstallatietechniekDe Oude MolenCanisaBCT Architecten, ingenieurs en adviseursKey West Bedding BV