Zondag 17 februari

Achilles ’12 – Vogido
(competitie)

Sportpark: ’t Wilbert Hengelo
Aanvang: 14.00 uur

Sportcafé Gertjan Verbeek

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Zeer geslaagd sportcafé met Gertjan Verbeek

In het sfeervol met kerst versierd clubhuis is Gertjan Verbeek even terug geweest bij zijn oude club Achilles’12. De avond werd geopend door Jeroen van der Geest, voorzitter van de ondernemersvereniging Westermaat,  die de avond samen met de businessclub van Achilles’12 had georganiseerd. Tijdens het sportcafé ging interviewer Eddy van der Ley eerst in op de jaren dat Gertjan gevoetbald heeft in het 1e elftal van Achilles’12 . Achilles archivaris Ben van Benthem had zelfs een verslag gevonden waarin Gertjan met een gave hattrick Achilles’12 aan de overwinning had geholpen tegen Germanicus. Ook zijn toenmalige vriendenteam, het zogenaamde “A Team” kwam ter sprake. Eddy ging met Gertjan in op zijn trainerschap bij Bochum en zijn contacten met Bild. Ook zijn periode bij Feyenoord kwam aan de orde. En natuurlijk werd Gertjan gevraagd hoe zijn vaderschap met dochtertje Sinne hem beviel. Nu hij hoofdtrainer is van FC Twente betekent het volgens Gertjan dat het voor iedereen hard werken is om het elftal weer op de goede manier met veel strijd te laten voetballen. Hij hoopt weer snel omhoog te kunnen kijken en verwacht zeker niet dat FC Twente een degradatiekandidaat blijft.

Na de pauze gaf Gertjan aan nog steeds regelmatig contact te hebben Riemer van der Velde en Jan Smit van wie hij veel geleerd heeft. De smeuïge verhalen over zijn tijd met Frits Korbach bracht veel hilarische momenten. Het sportcafé werd afgesloten met de sportquiz “petje op, petje af”. De winnaar Roy Krabbenbos, trainer van Achilles O15, kreeg een prachtige voetbal met handtekening van Gertjan. Gertjan Verbeek werd door Helen Hilbrink namens alle partijen verrast met oa een leuk geschenk voor zijn dochtertje. Nadat Wouter Brantjes iedereen bedankt had voor de komst was er nog een afterparty en kon de ondernemersvereniging Westermaat en de businessclub van Achilles’12 terugkijken op een prachtige avond.

Frans Kattenpoel en Harry te Wierik

 

BDOVincent zonweringTMS dienstenHypotheekcompany HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieSigmaxHuiskes Kokkeler AutoleaseBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVan Loon beletteringBuro Fons Nijlandbunte kleur en interieurSickman personenvervoerKey West Bedding BVTolettoNLG WerkvermogenWeserveBloom PersoneelsdienstenEgberink dakbedekkingenNetwerk NederlandVerscentrum NederlandPlegt-VosVisionflexRiwal HengeloPowerspexSafety ServicePreviderOZF | AchmeaPopScoolBroeders RecruitmentLoohuis HeftruckserviceGI Business promotorsHobbelink EfficiencyCanisaValadisArt2CoolFysio Centrum KammingaAannemersbedrijf Steggink BVEetcafe De Blauwe EngelMK Technology GroupBCapital - Corporate ConsultancyEurosport BorneLegtenberg ElektrotechniekDroste BouwgroepDr. WeigertVST verspaningKlein Poelhuis Installatietechniek