Dinsdag 11 juli

Achilles ’12 – Enter Vooruit
GAAT NIET DOOR

 

25 jarig jubileum G-voetbal

G-voetbal heeft op 20 maart 2015 zijn 25 jarig jubileum gevierd en tevens werd er afscheid genomen van Wim Brouwer; oprichter van het G voetbal. Coen ter Beke heeft de coördinatie aan het begin van dit seizoen overgenomen van Wim Brouwer.

G_IMG_0014Wim Brouwer heeft uit handen van Wethouder Erik Lievers de Nijverbij uitgereikt gekregen. Wim heeft de Hengelose onderscheiding verdiend voor zijn inzet voor de afdeling G-voetbal van Achilles’12 en voor de oprichting van de stichting ‘De Oprit’.

G_IMG_0061Thomas Harms materiaalman bij het Eerste Elftal, kantine medewerker, oud G-voetballer is tevens lid van verdienste geworden en 25 jaar lid.

G_IMG_0015Het 2e Elftal van Achilles was ook aanwezig. Zij hebben de 2 G-teams geadopteerd. En per tour-beurt krijgen de G-teams training van de spelers van het Tweede Elftal.      

G_IMG_0066Ridzerd Elzinga de man binnen het G-voetbal die achter de schermen altijd veel werk verzet. Hij krijgt hiervoor een bloemetje van de voorzitter

G_IMG_0054

Omar Wennink, aanvoerder van het 2e elftal reikt een Mascotte uit aan de de aanvoerder van het 1e G voetbal, Bas in het ’t Veld.

G_IMG_0056G voetbal krijgt van Jan Schefer, Eurosport Borne, extra ballen uitgereikt. Ook gaat het G-team een keer mee naar een wedstrijd van het Nederlands Elftal met de Heren van Oranje (business-club uit Borne).

G_IMG_0050Namens de club van 100 krijgen alle G spelers een sponsorfoto aangeboden. De 2 elftalleiders Jolien en Bas nemen symbolisch de foto’s in ontvangst.

G_IMG_0034Wim Brouwer krijgt ook nog de gouden KNVB speld uitgereikt door de KNVB voor 25 jaar G-voetbal.

G_IMG_0044Nieuwe kleding-sponsor Yips.

G_IMG_003725 jaar G voetbal : Wim Brouwer, Peter in ’t veld, Rob Beusekamp en Patrick Abbink. En Bas in ’t Veld hoort daar ook bij, maar hij staat niet op de foto.

 

 

 

De Oude MolenGI Business promotorsBloom PersoneelsdienstenDirect Makelaars IJlandSickman personenvervoerTolettoVincent zonweringBDOKey West Bedding BVHobbelink EfficiencyVan Loon beletteringVST verspaningBuro Fons NijlandKlein Poelhuis InstallatietechniekJonkman CoatingTMS dienstenWeserveValadisVisionflexOZF | AchmeaVEPA HengeloEurosport BornePowerspexAannemersbedrijf Steggink BVLoohuis HeftruckserviceNLG WerkvermogenBCapital - Corporate Consultancybunte kleur en interieurDroste BouwgroepBCT Architecten, ingenieurs en adviseursBLH TradingMK Technology GroupPlegt-VosCanisaHuiskes Kokkeler AutoleaseEetcafe De Blauwe EngelBroeders RecruitmentPopScoolHypotheekcompany HengeloArt2CoolLesscher ITDr. WeigertSigmaxFysio Centrum KammingaRiwal HengeloPreviderLegtenberg ElektrotechniekRuud Winkelhuis ArchitectSafety ServiceEgberink dakbedekkingenKnoef, specialist voor bouw en industrie