Zaterdag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 19.00 uur

UPDATE indeling Meiden bekend

klik hier voor de voorlopige indeling : http://www.achilles12.nl/voetbal/team-indelingen-seizoen-2017-2018/

De groepscoördinatoren van de meiden zijn al geruime tijd intensief aan het overleggen geweest – met veel passen en meten – met de TC van Achilles’12 en de trainers en leiders van de teams van het inmiddels afgelopen seizoen om te komen tot nieuwe indelingen. Hieruit is de voorlopige indeling voortgekomen. Omdat wij het streven hebben om ieder meisjes passend bij de ambities en het talent met plezier beter te laten (leren) voetballen is het ieder jaar weer een hele (zware) klus om tot een goede indeling te komen met evenwichtige teams.

Op basis van de huidige stand van het ledenaantal (d.d. 3 juli 2017) en de behoefte om complete teams (niet te klein/ niet te groot) in te kunnen schrijven in de competities komen wij op de voorlopige indeling zoals die in de tabel is te bekijken. Uiteraard zullen wij gedurende het seizoen tussendoor evalueren en wellicht op basis van wijzigingen in het ledental (de ervaring leert dat er bij het meidenvoetbal het hele jaar door ook nieuwe aan- of afmeldingen komen) de teamsamenstellingen moeten aanpassen.

Voor elk team zal weer een Kick-Off bijeenkomst georganiseerd worden in augustus. De data volgen nog.

We zullen deelnemen met alle teams in de bekerpoule die zaterdag 2 september start. Selecties zullen deelnemen aan de Hengelose Jeugdkampioenschappen die dit jaar van 18-21 september door de weeks ’s avonds plaatsvinden.

Zaterdag 23 september is de eerste wedstrijddag van de competitie.

Twijfel bij vragen en / of opmerkingen niet om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Met een sportieve groet,
Achilles’12 coördinatoren meisjes- en vrouwenvoetbal

Ilone Bosman & Gerrit Hobbelink
Gc-m@achilles12.nl

Fysio Centrum KammingaEurosport BorneHypotheekcompany HengeloSigmaxEetcafe De Blauwe EngelNLG WerkvermogenKnoef, specialist voor bouw en industrieBCapital - Corporate ConsultancyVincent zonweringGI Business promotorsMK Technology GroupSafety Servicebunte kleur en interieurJonkman CoatingBloom PersoneelsdienstenBuro Fons NijlandBroeders RecruitmentWeserveDe Oude MolenLoohuis HeftruckserviceLegtenberg ElektrotechniekTMS dienstenSickman personenvervoerRuud Winkelhuis ArchitectBCT Architecten, ingenieurs en adviseursCanisaValadisEgberink dakbedekkingenTolettoVST verspaningPowerspexRiwal HengeloKlein Poelhuis InstallatietechniekDirect Makelaars IJlandOZF | AchmeaVan Loon beletteringBDOBLH TradingPopScoolHobbelink EfficiencyAannemersbedrijf Steggink BVHuiskes Kokkeler AutoleaseKey West Bedding BVVisionflexArt2CoolPreviderPlegt-VosDr. WeigertVEPA HengeloDroste Bouwgroep