Zondag 27 januari

Barbaros – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Veldwijk Hengelo
Aanvang: 14.30 uur

Vriendenloterij Achilles

Op 5, 6 en 7 november worden alle leden van Achilles ’12 gebeld met het verzoek  lid te worden van de Vriendenloterij. Voor elk lid dat via Achilles meedoet aan de Vriendenloterij krijgt de club een mooi bedrag. Met de opbrengst van de verkoop van loten van de Vriendenloterij wil Achilles alle teams, dus ook de niet-selectieteams, voorzien van trainingspakken.

Voor het belteam is Achilles op zoek naar vrijwilligers die op een avond zo’n drie uur leden willen bellen. Dat gebeurt in de vooravond. Medewerkers van de Vriendenloterij verzorgen van te voren een beltraining, het bestuur van Achilles zorgt voor eten en een hapje en een drankje voor de bellers. „We willen graag nieuwe deelnemers aan de Vriendenloterij die Achilles steunen, maar er zijn ook mensen die al meedoen aan de Vriendenloterij. Aan hen vragen wij of ze Achilles willen steunen. Deelname levert Achilles een heel mooi bedrag op”, aldus secretaris Elly van Duist.

TMS dienstenNetwerk NederlandBCapital - Corporate ConsultancyMK Technology GroupAannemersbedrijf Steggink BVWeserveEgberink dakbedekkingenArt2CoolBuro Fons NijlandHobbelink EfficiencyVisionflexOZF | AchmeaCanisaPowerspexValadisEurosport BorneVerscentrum NederlandLoohuis HeftruckserviceFysio Centrum KammingaTolettoKey West Bedding BVHuiskes Kokkeler AutoleaseSigmaxPlegt-VosRiwal HengeloVST verspaningHypotheekcompany HengeloDr. WeigertGI Business promotorsPopScoolLegtenberg Elektrotechniekbunte kleur en interieurDroste BouwgroepBloom PersoneelsdienstenBDOBroeders RecruitmentBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVan Loon beletteringSickman personenvervoerKnoef, specialist voor bouw en industrieKlein Poelhuis InstallatietechniekNLG WerkvermogenSafety ServiceVincent zonweringPreviderEetcafe De Blauwe Engel