Zondag 18 november

MVV ’29 – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: Frielink, Harbrinkhoek
Aanvang: 14.00 uur

Vriendenloterij Achilles

Op 5, 6 en 7 november worden alle leden van Achilles ’12 gebeld met het verzoek  lid te worden van de Vriendenloterij. Voor elk lid dat via Achilles meedoet aan de Vriendenloterij krijgt de club een mooi bedrag. Met de opbrengst van de verkoop van loten van de Vriendenloterij wil Achilles alle teams, dus ook de niet-selectieteams, voorzien van trainingspakken.

Voor het belteam is Achilles op zoek naar vrijwilligers die op een avond zo’n drie uur leden willen bellen. Dat gebeurt in de vooravond. Medewerkers van de Vriendenloterij verzorgen van te voren een beltraining, het bestuur van Achilles zorgt voor eten en een hapje en een drankje voor de bellers. „We willen graag nieuwe deelnemers aan de Vriendenloterij die Achilles steunen, maar er zijn ook mensen die al meedoen aan de Vriendenloterij. Aan hen vragen wij of ze Achilles willen steunen. Deelname levert Achilles een heel mooi bedrag op”, aldus secretaris Elly van Duist.

TolettoRiwal HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieEgberink dakbedekkingenLegtenberg ElektrotechniekWeserveDr. WeigertFysio Centrum KammingaOZF | AchmeaMK Technology GroupVisionflexBuro Fons NijlandHypotheekcompany HengeloEurosport BorneCanisaSigmaxKey West Bedding BVEetcafe De Blauwe EngelBloom PersoneelsdienstenVST verspaningBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHobbelink EfficiencyNetwerk NederlandTMS dienstenLoohuis HeftruckserviceVincent zonweringAannemersbedrijf Steggink BVKlein Poelhuis InstallatietechniekBDONLG WerkvermogenPlegt-Vosbunte kleur en interieurDroste BouwgroepArt2CoolBroeders RecruitmentSafety ServiceSickman personenvervoerPopScoolPowerspexVan Loon beletteringGI Business promotorsBCapital - Corporate ConsultancyVerscentrum NederlandHuiskes Kokkeler AutoleaseValadisPrevider