• 8-klapper tegen Vriendenschaar

    Na een prima warming up begon om 2 uur de wedstrijd tegen het lager geklasseerde Vriendenschaar.

    De goeie lijn van de warming up werd gelijk doorgetrokken naar de wedstrijd en dat leidde na ongeveer 10 minuten al in de 1-0 van Gerco Nijhof na een heerlijk balletje van Merijn was het alleen maar binnenschuiven voor de middenvelder die nu in 2 wedstrijden er al 3 heeft inliggen.
    Nog geen 10 minuten na de 1-0 werd de stand al verdubbeld door een goed schot van buiten de 16 door onze gelegenheids 10 Sebastiaan boer. Ook voor rust werd het nog 3-0 door Kian Wind en dat was tevens de ruststand.

    Naar de rust ging de ploeg van Mohammed rustig door. Door de ingevallen Max Rosink en Wouter Pepers en dus 2 frisse krachten liepen de jongens snel uit naar de 4-0 en 5-0 door Kian Wind die daardoor z’n hatrick compleet maakte. Ook daarop volgden de 6-0 van Sebastiaan de 7-0 van Steven en de 8-0 van wederom de kleine middenvelder Gerco Nijhof. Wel werd het nog 8-1 door de mooiste goal van vandaag door de nummer 5 van Vriendenschaar die hem van 30 meter over de ingevallen Job Peters heen schiet.

    Dit was tevens de uitslag en door het puntenverlies van Atc komt Achilles nu wel heel dicht bij de titel in de 4e divisie. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen ESA op het programma.