• ACHILLES '12 wint mooie prijs in VRIENDENLOTERIJ

    Achilles ’12 is al veel jaren verbonden met de Vriendenloterij. Als waardering waren we dit jaar ingeloot voor een geldprijs van € 5.000,00. Woensdag 15 november togen bestuursleden Henk Bijen, Rick Dekkers en Henry Tijhuis naar Gorinchem om de cheque in ontvangst te nemen.

    Achilles ’12 was op uitnodiging van de Stichting Vriendenloterij te gast op de jaarlijkse Nationale Sportvakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem. Tien verenigingen, waaronder Achilles, mochten een cheque ter waarde van € 5.000,00 in ontvangst nemen. Die werd uitgereikt door voetbalprominent Kees Jansma.

    Het was in het seizoen 2018-2019 dat met name de toenmalige 1e elftalselectie van Achilles '12 voor de Vriendenloterij een ledenwerfactie deed en daarbij een kleine 100 nieuwe deelnemers voor de loterij binnenhaalde. Achilles '12 plukt daar nog steeds de vruchten van: per maand € 6,00 per lot.

    Het aantal Achilles-begunstigers is de afgelopen jaren wel terug gelopen. Daarom: speelt U ook mee in de Vriendenloterij ? Dan kunt U ook een begunstiger benoemen. Het zou fantastisch zijn als U ons als begunstiger benoemt! Aanmelden kan met een kort telefoontje naar 088-0201020 van de Stichting Vriendenloterij. Vervolgens ontvangt Achilles '12 van Uw lot de maandelijkse donatie van € 6,00. Achilles stelt dat zeer op prijs.