Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Achilles doet mee aan Tukker Cup

Dit seizoen is de eerste editie van de Tukker Cup. Aansluitend op beker-/inhaalweekends is er een regionale bekercompetitie met een opzet die doet denken aan de Champions League. De Tukker Cup is een initiatief dat als oorsprong WVV ’34 (Hengevelde) heeft.

Een toernooi zoals de Achterhoek Cup inspireerde Thijs Assink om samen met een aantal enthousiastelingen, iets vergelijkbaars op te zetten voor Twente. Het resultaat is de Tukker Cup. Partners en sponsors ondersteunen het toernooi waar ook een goed doel aan is verbonden. Dit eerste jaar gaat het geld dat met dit toernooi wordt opgehaald naar het KWF. De KNVB ondersteunt het toernooi eveneens.

De eerste editie is dit sezoen. 32 Twentse clubs spelen voor de winterstop een halve competitie in poules van vier. De nummers 1 en 2 van iedere poule gaan daarna in een knockout-fase verder en vanaf de halve finales worden de wedstrijden op neutraal terrein gespeeld bij WVV‘34 in Hengevelde.

Achilles doet mee aan dit toernooi en speelt in een poule met WVV’34, SC Overdinkel en Juventa ’12. De eerste wedstrijd was op dinsdag 24 oktober, uit tegen WVV ’34, en werd met 2-0 verloren door een jeugdig team met spelers uit het 1e, 2e, JO-O19 en JO-O17.
Dinsdag 14 november is de tweede wedstrijd, thuis tegen vierdeklasser SC Overdinkel. De derde poulewedstrijd is op dinsdag 19 december, uit tegen derdeklasser Juventa ’12 in Wierden.

Voor meer informatie over de Tukker Cup: zie www.tukker-cup.nl

Buro Fons NijlandValadisKlein Poelhuis InstallatietechniekRiwal HengeloVan Loon beletteringAannemersbedrijf Steggink BVOZF | AchmeaEgberink dakbedekkingenNetwerk NederlandLoohuis HeftruckserviceMK Technology GroupArt2CoolKnoef, specialist voor bouw en industrieDroste BouwgroepBCT Architecten, ingenieurs en adviseursbunte kleur en interieurKey West Bedding BVVisionflexVincent zonweringVST verspaningEetcafe De Blauwe EngelPopScoolNLG WerkvermogenGI Business promotorsBloom PersoneelsdienstenLegtenberg ElektrotechniekSickman personenvervoerTolettoPreviderPowerspexCanisaDr. WeigertHypotheekcompany HengeloSigmaxBDOEurosport BorneHuiskes Kokkeler AutoleaseFysio Centrum Kamminga