Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Achilles JO11-3 voelt zich chill bij SV Voorwaarts

Achilles ‘12 JO11-3 wint het Brinta Boys toernooi voor hoofd- en 1e klasse teams en pakt volgende prijs!

Vandaag stond het Brinta Boys toernooi op de agenda. Dit werd gespeeld op het complex van Voorwaarts Twello. Om 11:30 werd gezamenlijk die kant opgereden voor de eerste wedstrijd die om 13:00 gespeeld zou worden.

De eerste wedstrijd was tegen SC Overwetering JO11-1. In het begin was het even aftasten voor de jongens maar al snel werd er als vanouds gecombineerd en de tegenstander vroeg onder druk gezet. Achilles wist verdiend met 2-0 te winnen!

De tweede wedstrijd was tegen Voorwaarts Twello JO11-1. Achilles ‘12 was veel beter en won ook deze pot met 2-0. Weer een aantal prachtige combinaties gaven de tegenstander het nakijken.

In wedstrijd drie speelde de manschappen van Achilles ‘12 tegen SP Teuge JO11-1. Deze tegenstander was minstens gelijkwaardig en soms ook beter dan Achilles. Toch wisten de roodhemden door goed voetbal en inzet ook deze pot te winnen met een minimaal verschil 1-0.

De laatste wedstrijd was tegen SV Twello JO11-1, wat een goed technisch team had. Hier was de spanning ook aanwezig. Het bleef lang gelijk en kon beiden kanten op. Toch was het Achilles ‘12 JO11-3 die vlak voor het einde de 1-0 maakte en daarmee de volgende prijs in de wacht wist te slepen!

Gefeliciteerd jongens!
🥇 Tijmen Zeilstra

BCT Architecten, ingenieurs en adviseursGI Business promotorsFysio Centrum KammingaPopScoolHypotheekcompany HengeloRiwal HengeloKnoef, specialist voor bouw en industrieVST verspaningEurosport BorneKlein Poelhuis InstallatietechniekBloom PersoneelsdienstenKey West Bedding BVPreviderBDONetwerk NederlandSickman personenvervoerAannemersbedrijf Steggink BVDroste BouwgroepTolettoDr. WeigertLegtenberg ElektrotechniekValadisOZF | AchmeaNLG WerkvermogenMK Technology GroupSigmaxbunte kleur en interieurVan Loon beletteringEetcafe De Blauwe EngelArt2CoolLoohuis HeftruckserviceEgberink dakbedekkingenBuro Fons NijlandVisionflexVincent zonweringCanisaPowerspexHuiskes Kokkeler Autolease