• Achilles'12 grote winnaar Grote Clubactie 2023 met geweldige opbrengst van €6866,40!

  Het was een spannende tijd voor de leden en supporters van Achilles'12, maar het wachten is voorbij! De grote winnaar van de Grote Clubactie 2023 is bekend en is niemand minder dan de vereniging Achilles'12 zelf! Met een fantastische opbrengst van maar liefst €6866,40! Dit geweldige resultaat is te danken aan de enorme inzet van onze leden en supporters.

  Een bijzonder deel van dit succesverhaal is dat de helft van de opbrengst, €3433,20, speciaal wordt gereserveerd voor het budget van de leeftijdscategorieën, die dit zelf bij elkaar hebben gespaard.  

  Maar dat is nog niet alles! We willen ook graag enkele individuele prestaties en bijzondere prijzen in de schijnwerpers zetten. Het jeugdlid dat dit jaar de meest verkochte loten heeft verzameld, is Job Abbink uit JO11-2. Hij heeft geweldig werk verricht en wint als beloning een gloednieuwe Nintendo Switch! Gefeliciteerd, Job, geniet van je prijs!

  En laten we niet vergeten om onze geweldige MO11-1 meiden te feliciteren! Dit jeugdteam heeft het meest aantal loten verkocht in totaal, en hun inzet verdient een speciale beloning. In het voorjaar krijgen ze een exclusieve trainingsclinic van niemand minder dan Jeffrey de Visscher, assistent-trainer bij FC Twente.

  We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van de Grote Clubactie 2023. Of je nu loten hebt gekocht, hebt verkocht, of op een andere manier hebt geholpen, jullie inzet heeft een verschil gemaakt voor onze club. Samen hebben we laten zien waar Achilles'12 toe in staat is, en we kijken uit naar een stralende toekomst voor onze jeugd en onze vereniging.

  Samen zijn we Achilles'12!

  Dank namens de werkgroep GCA.