• Achilles’12 - Lochem

    Op zaterdag 14 oktober hadden de mannen van de O19-1 van Achilles een uitwedstrijd tegen Lochem. Achilles die 4e stond moest punten pakken tegen de nummer 5 Lochem om nog in de top 3 te eindigen.

    Achilles had veel kansen in de eerste helft, waarvan er helaas maar 1 werd benut. Bij een mooie vrije trap die Floris nam werd er door Cas doorgekopt waardoor Cesar kon scoren. De eerste helft eindigde met een magere 0-1.

    In de 2e helft kwam Lochem sterk terug, ze scoorden 2 keer. Achilles stond nu met 2-1 achter. Met nog weinig tijd over, ging Achilles vol de aanval in. Dit hielp, want niet veel later scoorde Cesar zijn 2de doelpunt. Het was weer gelijk, maar de 19-1 vocht door voor de overwinning. Door de wedstrijd heen hadden we opgemerkt dat de keeper de bal steeds los liet. Dit heeft het team geholpen voor de 2-3. We kregen een vrije trap. Cas schoot de bal op de keeper, die hem niet klem had. De bal belande in de kluts en Cesar kon hem erin tikken voor zijn hattrick. Met nog weinig minuten op de klok leek de klus geklaard. Achilles hield stand, tot Lochem in de verlenging de 3-3 scoorde na een counter met veel geluk. De wedstrijd voelde verloren, maar we hadden toch nog 1 punt gepakt. Hierdoor is Achilles toch nog 3e geëindigd.