• Actie voor leden van Achilles ’12 die nog geen internet van Ziggo hebben

  We are NUTS, het bedrijf van onze voormalige penningmeester Cristian Kamphuis en sponsor van Achilles ‘12, heeft samen met Ziggo een mooie actie waar alle leden van Achilles ’12 deze maand gebruik van kunnen maken. Als je voor 1 mei via We are NUTS een nieuw Ziggo contract afsluit, dan krijg je het allersnelste Giga internet van Ziggo in combinatie met TV Complete met meer dan 80 zenders gedurende de hele contractperiode van 12 maanden voor maar € 39,75 per maand. En voor € 6,- per maand extra krijg je er nog eens 45 zenders bij. 

  Heb je geen behoefte aan het snelste internet van Ziggo en hoef je niet perse interactieve TV? Dan betaal je voor Internet Start + TV Start de eerste 9 maanden maar € 27,75 per maand. 

  Daarnaast krijgen de leden van Achilles ’12 er altijd 2 gratis SmartWifi pods bij voor perfect internet in het hele huis. En wil je als voetballiefhebber ook ESPN erbij? Je krijgt nu 6 maanden lang 50% korting en betaalt slechts € 8,97 per maand voor ESPN Compleet. Ook als je op dit moment al ESPN hebt via je huidige internetaanbieder.

  Voor iedere nieuwe Ziggo klant die via deze actie wordt aangesloten bij Ziggo, ontvangt Achilles ’12 van We are NUTS een extra sponsorbijdrage. Afhankelijk van het gekozen pakket bedraagt de sponsorbijdrage € 100,- tot € 150,-. Dus je steunt indirect ook nog eens onze vereniging.

  Ben je geïnteresseerd? Klik dan hier of scan onderstaande QR-code. Vul je gegevens in en iemand van We are NUTS neemt contact met je op. Zij gaan dan kijken welk pakket het meest geschikt voor je is en of er misschien nog interessante combinaties met Vodafone mogelijk zijn waardoor je nog meer voordeel hebt. Het is allemaal geheel vrijblijvend en je zit vanzelfsprekend nergens aan vast. 

  Op zaterdag 22 april staan We are NUTS en Ziggo ook met een stand op ons sportpark. Dus als je liever face to face met iemand spreekt, dan is dat ook mogelijk.