Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Activiteitencommissie

Een uitdagende commissie om deel van uit te maken met als doel om het verenigingsgevoel, de betrokkenheid en binding met de club te vergroten en de goede sfeer binnen de vereniging te versterken. Goede plannen willen natuurlijk niet zeggen dat alles vlekkeloos zal gaan verlopen. Leuke activiteiten zijn er altijd geweest en wat goed is moet je niet willen veranderen. Aan de andere kant zijn er altijd dingen die beter, of meer, kunnen met als eerder genoemde doelstellingen. Wij willen graag in kaart brengen wat goed is, waar we mee door moeten gaan en daar draaiboeken van maken zodat we niet afhankelijk zijn van de fantastische personen die dat nu uitvoeren maar dat de vereniging weet wat die mensen nu zo goed doen. Daarnaast hopen wij natuurlijk ook een aantal activiteiten te ontplooien die nieuw zijn en wat toevoegen aan de vereniging. Voor ideeën en de uitvoering van elke activiteit die plaats vindt zijn we afhankelijk van jou! Jouw idee, jouw hulp én jouw kritiek. Activiteiten die georganiseerd worden gebeuren altijd in overleg met het beheer, de coördinator en het dagelijks bestuur. Als je leuke ideeën hebt of graag wil helpen bij een activiteit dan horen wij dat uiteraard graag. Onderstaand een overzicht van de activiteiten welke dit seizoen tot nu toe hebben plaats gevonden. Zeker niet alleen door de activiteitencommissie maar met behulp van vele mede-vrijwilligers, bedankt daarvoor!

Oktoberfest
Voor het eerst in de geschiedenis is er een Oktoberfest georganiseerd op sportpark ’t Wilbert. Met 120 bezoekers een zeer geslaagde eerste feestavond voor alle O19 leden en ouder welke zeker voor herhaling vatbaar is!

Sinterklaas
Speciaal voor de jeugd van de Barkels, O8 en O9 heeft Sinterklaas ook afgelopen December weer zijn verjaardag in ons clubgebouw gevierd. Met ruim 70 enthousiaste kinderen een waar evenement, de kinderen hebben er een groot feest van gemaakt!

Kerstattentie
De verspreiding van de kerstattentie voor de vrijwilligers is en blijft een lastige klus, wij hopen dat iedereen die het verdient positief verrast is. Wij beseffen ons ook dat het kan zijn dat er iemand vergeten is. Mocht dit zo zijn dan vragen wij je om je aan te melden bij de vereniging als vrijwilliger (https://www.achilles12.nl/informatie/ledenadministratie/lid-worden/). Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden maar is van belang voor een goede administratie van onze vrijwilligers.

Attentie kampioenen
Gelukkig zijn er ook afgelopen winter weer de nodige teams kampioen geworden. Namens de club zijn zij gehuldigd met een ware kampioensmedaille en een lekkere versnapering. Natuurlijk hopen wij aan het einde van het seizoen nog veel meer kampioenen blij te maken. Ben je leider en kun je kampioen worden? Geef het door aan de verantwoordelijke coördinator, de weet ons te vinden!

Speedsoccertoernooi O14 – O15 – O17
In plaats van het traditionele zaalvoetbaltoernooi is er dit jaar voor gekozen om een speedsoccertoernooi met individuele winnaar te organiseren voor bovenstaande leeftijdscategorieën. Met een kleine 70 deelnemers een goede eerste editie welke hopelijk voor herhaling vatbaar is met nog meer enthousiaste deelnemers.

Nieuwjaarstoernooi
Gelijktijdig met bovenstaande activiteit werd tevens het Nieuwjaarstoernooi voor O19 en senioren gehouden. Bij dit 7 tegen 7 toernooi staat gezelligheid ver boven prestatie. Met 5 deelnemende teams viel de opkomst een beetje tegen maar was de gezelligheid er zeker niet minder om en werd dit vrolijk doorgezet tijdens de Nieuwjaarsreceptie.

Darttoernooi
In de 5de editie van het Rik Oldeman toernooi is er door 35 deelnemers gestreden om de felbegeerde titel. Een aantal Achilles-leden met dartervaring nam het op tegen een grote groep uitdagers zonder ervaring. Na ingedeeld te zijn op volgorde van binnenkomst werd er in poules gestreden om een plek in de knock-outfase. Uiteindelijk was er om 00:30 een terechte winnaar en bleef het daarna nog een tijdje heel gezellig. Ook dit darttoernooi zal zeker een vervolg krijgen, de indeling en opzet zullen geëvalueerd en waar nodig aangepast worden, maar een geslaagde activiteit was en is het zeker!

Namens de activiteitencommissie,
Anouk Di Dinato
John Krabbenbos
Joost Wigbold
Mark Kremer
Rik Tijhuis
Sam Venema

Aankomende activiteiten om rekening mee te houden:

  • Ladies Night 10 april
  • Paaseieren zoeken ntb
  • Vrijwilligersfeest 17 mei
  • Seizoensafsluiting 26 mei

Key West Bedding BVOZF | AchmeaVan Loon beletteringSigmaxBCT Architecten, ingenieurs en adviseursEurosport BorneMK Technology GroupArt2CoolFysio Centrum KammingaNetwerk NederlandLoohuis HeftruckserviceBDOVisionflexAannemersbedrijf Steggink BVBuro Fons NijlandVST verspaningEgberink dakbedekkingenLegtenberg ElektrotechniekGI Business promotorsPreviderNLG WerkvermogenDroste BouwgroepTolettoKlein Poelhuis InstallatietechniekBloom PersoneelsdienstenSickman personenvervoerPopScoolValadisHypotheekcompany HengeloHuiskes Kokkeler AutoleasePowerspexKnoef, specialist voor bouw en industrieDr. Weigertbunte kleur en interieurCanisaVincent zonweringRiwal HengeloEetcafe De Blauwe Engel