Zondag 24 maart

Bon Boys – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Greune, Haaksbergen
Aanvang: 14.00 uur

Afspraken Achilles en de buurt

Het bestuur van Achilles’12, de buurtbewoners, de wijkagent en de gemeente Hengelo hebben samen afspraken gemaakt hoe iedereen met elkaar omgaat. Daar zijn enkele afspraken uit voort gekomen waaraan bezoekers van sportpark ’t Wilbert zich moeten houden.

Van zondag tot en met donderdag is het buitenterras voor het clubgebouw om 22.00 uur dicht en is er geen muziek meer op het terras. Binnen staat het geluidsniveau van muziek vanaf dat tijdstip op gespreksniveau, vrijdag en zaterdag gelden dezelfde afspraken maar dan een uur langer, tot 23.00 uur Het bestuur van Achilles ’12 vraagt bezoekers op de parkeerplaats niet te claxonneren of onnodig lawaai te maken.

Het bestuur van Achilles’12 heeft verder met de buurt afgesproken dat de mensen worden geïnformeerd bij bijzondere activiteiten.

Art2CoolEgberink dakbedekkingenOZF | AchmeaHypotheekcompany HengeloVisionflexSigmaxVincent zonweringRiwal HengeloNLG WerkvermogenBCT Architecten, ingenieurs en adviseursVan Loon beletteringPopScoolSickman personenvervoerFysio Centrum KammingaHuiskes Kokkeler AutoleaseBuro Fons NijlandEurosport BorneNetwerk NederlandLoohuis HeftruckserviceValadisGI Business promotorsPreviderVST verspaningMK Technology GroupLegtenberg ElektrotechniekKnoef, specialist voor bouw en industrieKlein Poelhuis InstallatietechniekDr. WeigertAannemersbedrijf Steggink BVBDOTolettoEetcafe De Blauwe EngelBloom PersoneelsdienstenPowerspexCanisabunte kleur en interieurKey West Bedding BVDroste Bouwgroep