Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

avondje “Rinus” op ‘t Wilbert

Beste trainers in spé,

Alhoewel de vakanties nog maar net ten einde zijn is het nieuwe seizoen toch alweer volop aan de gang en het indelen van teams, het werven en indelen van kader is nagenoeg rond. We willen allemaal weer ons best doen om alle jeugdvoetballers met veel plezier wedstrijden te laten spelen en trainingen te laten volgen. Helemaal goed!
Maar niet iedereen is een volleerd trainer of heeft zelfs nog nooit een team onder z’n hoede gehad.

Wij willen jullie hierbij graag helpen en bieden jullie op Maandag 8 oktober een avondje “Rinus” op ‘t Wilbert aan!

Deze avond zal vooral gericht zijn op de jeugdtrainers. Zij zijn het immers die elke week weer de uitdaging hebben om de trainingen zodanig in te vullen dat kinderen lachend komen, lachend weggaan, weer uitkijken naar de volgende training en ook weer iets beter geworden zijn. Het vraagt best veel van jeugdtrainers dit elke week weer te realiseren. Het is ook een grote (mede-) verantwoordelijkheid die daarbij op de schouders van jeugdtrainers rust. Zij zijn immers (samen met de coach) de mensen die het plezier en de ontwikkeling van jeugdvoetballers beïnvloeden en daarmee ook een belangrijke rol spelen in het behoud van leden.

Vanuit deze gedachte verzorgen wij voor de jeugdtrainers en eventuele andere betrokkenen of geïnteresseerden een bijeenkomst op ‘t Wilbert waarin wij de mogelijkheden van Rinus, de online assistent-trainer voor elke jeugdtrainer duidelijk maken.

“Rinus” heeft jeugdtrainers o.a. het volgende te bieden: voetbalvormen voor O6 t/m O19, complete trainingen, een complete seizoensplanning, kennisartikelen enz.

Het programma zal er 8 oktober ongeveer zo uitzien:

  • 18.30 uur         Opening / Inleiding / Gebruik Rinus / Voorbereiden praktijk
  • 19.00 uur         Praktijk met een jeugdteam
  • 19.45 uur         Pauze
  • 20.00 uur         Nabespreking praktijk
  • 20.15 uur         Verdere mogelijkheden van Rinus
  • 20.30 uur         Verder ontwikkelen van de eigen jeugdopleiding?
  • 20.50 uur         Ondersteuningsmogelijkheden KNVB
  • 21.00 uur         Afsluiting

Heb je interesse stuur dan een mail naar:
Voetbalzaken@achilles12.nl

Droste BouwgroepNetwerk NederlandBloom PersoneelsdienstenKlein Poelhuis Installatietechniekbunte kleur en interieurKnoef, specialist voor bouw en industrieBuro Fons NijlandSickman personenvervoerFysio Centrum KammingaEgberink dakbedekkingenRiwal HengeloTolettoValadisPowerspexPopScoolNLG WerkvermogenVisionflexBCT Architecten, ingenieurs en adviseursDr. WeigertEetcafe De Blauwe EngelArt2CoolAannemersbedrijf Steggink BVHuiskes Kokkeler AutoleaseCanisaOZF | AchmeaVan Loon beletteringKey West Bedding BVBDOLoohuis HeftruckserviceVST verspaningSigmaxLegtenberg ElektrotechniekEurosport BorneVincent zonweringPreviderHypotheekcompany HengeloGI Business promotorsMK Technology Group