• Vanaf september 2024 BSO op Sportpark ‘t Wilbert

  Vanaf september 2024 bieden wij in samenwerking met KOSMO kinderopvang de mogelijkheid van Buitenschools Opvang op ons sportpark. Eens de bestuurskamer van de vereniging, heeft BSO Achilles ’12 haar thuis gevonden. Hier komen kinderen tussen 4 en 13 jaar samen.

  KOSMO is een kinderopvangorganisatie voor peuteropvang, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang met vestigingen in Twente en Achterhoek.

  Onze medewerkers begeleiden de kinderen in hun ontwikkeling en bij het ontdekken van de wereld. KOSMO biedt opvang aan met een duidelijk doel voor ogen: Ieder kind laten opgroeien tot een evenwichtig mens.
  KOSMO neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door de wereld. Als medeopvoeder daagt KOSMO kinderen uit en ondersteunt hen om in iedere leeftijdsfase nieuwe stappen te zetten. Zo kunnen zij zich ontwikkelen tot evenwichtige personen die hun eigen talenten onderkennen en benutten, overeenkomstig aan hun eigen capaciteiten en mogelijkheden.

  Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)
  Op de buitenschoolse opvang (BSO) van KOSMO maakt je kind kennis met diverse vormen van vrijetijdsbesteding. Zo ontdekt het de wereld om zich heen en vooral zijn of haar eigen talenten en interesses. Wij zien buitenschoolse opvang als vrijetijdsbesteding, waarbij ontspanning en gezelligheid de sleutelbegrippen zijn. Dit betekent dat wij kinderen zoveel mogelijk vrij laten in hun keuze voor deelname aan bepaalde activiteiten.

  Op de BSO werken wij met de activiteitenprogramma's van DoenKids. Zo zorgen wij voor een gevarieerd, superleuk en interessant aanbod aan activiteiten. Hierbij worden belangrijke ontwikkelgebieden van je kind aangesproken. Wij werken met de volgende thema's:

  Creatief
  Spel
  Eten en drinken
  Ontdekken, techniek en proefjes
  Sport en bewegen
  Muziek, dans en drama
  Natuur
  Media

  Bij onze BSO hebben kinderen altijd de vrijheid om iets te doen dat aansluit bij hun wensen. Als het weer het toelaat, gaan wij zo vaak mogelijk naar buiten met de kinderen.

  Meer informatie?

  www.kosmo.nl
  Wil je graag een kijkje nemen bij deze BSO?
  Vraag gemakkelijk een rondleiding aan via: Rondleiding (kosmo.nl)

  BSO

  BSO 1