Zaterdag 22 juni

Joubert Toernooi

Sportpark: ’t Wilbert, Hengelo
Aanvang: 12.30 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Please try entering https://graph.facebook.com/1093862297344210/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

Legtenberg ElektrotechniekOZF | AchmeaRiwal HengeloBloom PersoneelsdienstenVan Loon beletteringTolettoNetwerk NederlandKlein Poelhuis InstallatietechniekEetcafe De Blauwe EngelKey West Bedding BVCanisaVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industriebunte kleur en interieurPowerspexVST verspaningValadisAannemersbedrijf Steggink BVBCT Architecten, ingenieurs en adviseursLoohuis HeftruckserviceGI Business promotorsEgberink dakbedekkingenDr. WeigertNLG WerkvermogenPreviderSickman personenvervoerMK Technology GroupSigmaxArt2CoolFysio Centrum KammingaEurosport BorneDroste BouwgroepHypotheekcompany HengeloBuro Fons NijlandVincent zonweringBDOHuiskes Kokkeler AutoleasePopScool