Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Achilles-BWO 3 april 2016

Please try entering https://graph.facebook.com/1093862297344210/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

Verslag wedstrijd Businessclubs Achilles’12-BWO

Nadat Paul Krabbe als supporter van beide verenigingen de aftrap had gedaan en Achilles’12 aan de leiding bracht, liet BWO direct zien om revanche te nemen in deze wedstrijd tussen beide businessteams. BWO had zijn selectie duidelijk op niveau gebracht en wist al vrij snel 2 keer te scoren. Ondertussen maakte ook Achilles’12 zijn doelpunten door Ronald Westerhof en Sven Koelen. BWO wist uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe te trekken en sloot ook deze derby met een 5-3 overwinning af.
Na de wedstrijd was er een heerlijke lunch in de sponsorruimte. Ook na de hoofdderby wist ook BWO 1 met een 3-1 overwinning naar de Noork terug te gaan. Ondanks de mindere resultaten van de Achilles teams was het toch een mooie zonnige dag waarbij alles in een goede sfeer verliep met heel veel toeschouwers die zich de drankjes zowel binnen als buiten goed lieten smaken.
Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

NLG WerkvermogenEgberink dakbedekkingenOZF | AchmeaVan Loon beletteringHuiskes Kokkeler AutoleaseVincent zonweringBDOHypotheekcompany HengeloArt2CoolFysio Centrum KammingaVisionflexDr. WeigertBuro Fons NijlandBloom PersoneelsdienstenTolettobunte kleur en interieurKlein Poelhuis InstallatietechniekEetcafe De Blauwe EngelLegtenberg ElektrotechniekPreviderGI Business promotorsBCT Architecten, ingenieurs en adviseursSickman personenvervoerCanisaKnoef, specialist voor bouw en industrieMK Technology GroupLoohuis HeftruckserviceNetwerk NederlandKey West Bedding BVEurosport BorneVST verspaningPowerspexRiwal HengeloPopScoolAannemersbedrijf Steggink BVSigmaxValadisDroste Bouwgroep