Maandag 22 april

Columbia – Achilles ’12
(competitie)

Sportpark: De Winkewijert, Apeldoorn
Aanvang: 14.00 uur

Achilles - BWO 6 november

Please try entering https://graph.facebook.com/1289342037796234/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=1000 into your URL bar and seeing if the page loads.

De businesswedstrijd die vooraf ging aan de Hengelose derby Achilles’12-BWO is geëindigd in een gelijke stand 2-2. Achilles’12 kwam 2 keer op voorsprong door fraaie doelpunten van Kevin Westerhof(De Oude Molen) en Jan Wilmink(Powerspex).

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.

BWO kwam steeds goed terug in de wedstrijd door de achterstand weg te werken. Ze hadden zelfs de laatste minuten nog kans op een overwinning, maar de toegekende penalty werd op de lat geschoten. Ook goed keeperswerk van Rick Tijhuis(IJzerhandel Knoef) zorgde ervoor dat de stand gelijk bleef. Wellicht gaf dit al een indicatie zoals het ook bij de derby zou gaan waar de eindstand ook gelijk was namelijk 1-1. Na de BC wedstrijd werd er nog nagenoten met een heerlijk buffet van sponsor Ferry Rollman van de Blauwe Engel en ook na de wedstrijd was er nog gelegenheid om in de sponsorruimte gezellig na te kaarten over de druk bezochte derby tussen de Rooien/het Wilbert en de Blauwen/de Noork. Door een fantastische organisatie binnen de club was het ook buiten bij de tent en binnen in het clubhuis nog lang gezellig en kon Achilles’12 terug kijken op een geslaagde dag, ondanks het feit dat het 1e elftal tevreden moest zijn met een gelijkspel.
Frans Kattenpoel
img_7102

Egberink dakbedekkingenLegtenberg ElektrotechniekSigmaxPreviderVST verspaningDr. WeigertLoohuis HeftruckserviceHypotheekcompany HengeloPowerspexBloom PersoneelsdienstenBuro Fons NijlandNetwerk NederlandEetcafe De Blauwe EngelTolettoPopScoolGI Business promotorsValadisNLG WerkvermogenBDOKey West Bedding BVBCT Architecten, ingenieurs en adviseursHuiskes Kokkeler AutoleaseDroste Bouwgroepbunte kleur en interieurVincent zonweringArt2CoolEurosport BorneSickman personenvervoerOZF | AchmeaMK Technology GroupKlein Poelhuis InstallatietechniekCanisaAannemersbedrijf Steggink BVFysio Centrum KammingaVan Loon beletteringRiwal HengeloVisionflexKnoef, specialist voor bouw en industrie